Püf Noktası htc one m9 aldım.

Sponsorlu Bağlantılar

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
htc one m9 aldım.
arkadaşlar tekrardan android bölümünde merhabalar. HTC ONE M9 aldım. Daha önce iphone6 kullanan biri olarak bu telefon onu aratır mı sizce? Oyun performansı iphone6 ya göre nasıldır? kaç yıl güncelleme alır?
Telefondan ilk izlenimlerim:
1-) iphone 6 ya göre kullanımı daha keyifli
2-) Özgür oldum
3-) ...vs vs...
Daha ilk günüm pek incelemedim telefonu :)

Karavelaa

Üye
Bir kere HTC müzik kalitesi için alınır.İphone'nun yerini aratmaz.(Neye göre kullanacağına bağlı Stabilite+Kamera ise tabiki Iphone :D ).Gerek görünüm olsun gerek performans olsun HTC herzaman güzel ürün üretmiştir.Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullan :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: iphonedoocu
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada yeni fark ettim de telefon çok ısınıyor :/ guncellemelerle düzeltirler mi acaba ?

• Beğen
Tepkiler: yakupb03
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Hayırlı olsun guzel cihaz :)
Isınma normal bence benim S6 yı sogutmak için uzerine su döküyorum arada :D

• Beğen
kralberk13

kralberk13

Üye
pohahaah :kıskıs:

• Beğen

75gkc

Üye
Bende not edge var m9 ile takas istiyor takas yapmalımıyım ?

• Beğen
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
Bu isinma cihazda bi sknti yaratir mi peki ?
Ya telefondan memnunum, kullanisi falan zevkli ve baya hizli bi cihaz. Şuan sadece tek skntim biraz fazla isinmasi baska da bi problem yok gibi. Oyun performansi falan gayet guzel, iphone 6 kadar olmasa da idare eder yani.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Isının zarar verecegini sanmıyorum islemciler ısılara dayanıklıdır adeta ısınmak için üretilmislerdir zaten ekran da zaten süper lcd yanma sararma yapmaz.
Güle güle kullan.

Abramz

Üye
Isındıktan sonra hemen soğuması gerek metal kasanın nimetleri

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ısınma işlemciye hasar vermese de PC tabiri ile Throttle dediğimiz aşırı ısınmadan dolayı işlemcinin kendisini yavaşlatmasını ya da çekirdeklerinden birini veya bir kaçını kapatmasına sebep olur yani oyun ilk açıldığında yağ gibi iken 30 dk sonra performans yarıya düşebilir
işlemcinin üretim teknolojisine bağlı olarak ısınmaya dayanıklılığı değişebilir

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
Türe

Türe

Üye
Bu isinma cihazda bi sknti yaratir mi peki ?
Ya telefondan memnunum, kullanisi falan zevkli ve baya hizli bi cihaz. Şuan sadece tek skntim biraz fazla isinmasi baska da bi problem yok gibi. Oyun performansi falan gayet guzel, iphone 6 kadar olmasa da idare eder yani.

Sanmam. Aşırı aşırı bir ısı olmaz diye düşünüyorum ki LG G3 bir hayli ısınmasına rağmen hiçbir şey olmuyordu.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bence durma sat M9 Plus al. iPhone'da ki parmak izi okuyucu yokluğu her yönüyle arttırıyor.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Sanmam. Aşırı aşırı bir ısı olmaz diye düşünüyorum ki LG G3 bir hayli ısınmasına rağmen hiçbir şey olmuyordu.
G2 de ekran yanması oluştu (ben de değil ama çoğu g2 ci garantiye telefonu vermek zorunda kaldılar)

Türe

Türe

Üye
G2 de ekran yanması oluştu (ben de değil ama çoğu g2 ci garantiye telefonu vermek zorunda kaldılar)

G2'nin kronik sorunu vardı ekran konusunda. Kronik bir sorun yoksa zarar vermez. Birçok cihazı son raddeye kadar zorladım ve tek bir zarar gelmedi şükür.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G2'nin kronik sorunu vardı ekran konusunda. Kronik bir sorun yoksa zarar vermez. Birçok cihazı son raddeye kadar zorladım ve tek bir zarar gelmedi şükür.
Note 5 alıyor muyuz? @Türe :D Yoksa Samsungu bıraktın mı?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ekran sararmasının ısıyla ilgisi oldugunu düsünmüyorum bende 2 senedir çok fazla zorlamama ve ısınmasına sebep olmama ragmen sararma falan olmadı.

• Beğen
Tepkiler: Türe
Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arayüz hafifleyene kadar almayacam dedim hemen düzelttiler arayüzü keratalar. :kıskıs: Note 5 ' i düşünüyorum o yüzden de lansmanı bekliyorum. :eller:
Sen alırsan iyi olur ya benden daha fazla bilen birileri görmek istiyorum :D biraz egocu bir söz oldu ama doğruluk payı var

Takipçi Satın Al

Üst Alt