Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Bence yeni CEO ve tasarıma yeni gelen kişiler fark yaratacak. Umarım şu tasarımı düzeltirler. Siyah çizgiler gitse bile yeter.Yeni Ceo da pek kalıcı olmayacak gibi.
Ters etki yapar bence7 kişi bir olup M9'a mı girsek diyorduk...
benden 100 tl çıkar7 kişi bir olup M9'a mı girsek diyorduk...
İşin enteresan kısmı da iPhone dan kopya çekiliyor 4s'e özendi denmiyor Sony'den özenildi diyor ben de bunu çözemedim böyle kafaları anlamıyorum.Dimi? iPhone'dan yan kısımları al, Sony'den arka camı, ön tarafa kendi orta tuşunu koy ve al sana muhteşem tasarımlı S6.
Bende çalıntı tasarımları kullanan firmaların telefonlarına muhteşem diyenlerinkini anlayamıyorum. Bak 2. kez yazdım. Demekki anlaşılmıyor, kendinizi kandırmaya devam edin marka sevdanızla.İşin enteresan kısmı da iPhone dan kopya çekiliyor 4s'e özendi denmiyor Sony'den özenildi diyor ben de bunu çözemedim böyle kafaları anlamıyorum.
Çalıp çalmaması beni ilgilendirmez ben çıkan parçaya bakarım üstündeki SONY SAMSUNG APPLE önemli değildir. donanım tasarım bana göreyse alırım bazıları gibi takıntım yoktur. Beni bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir.Bende çalıntı tasarımları kullanan firmaların telefonlarına muhteşem diyenlerinkini anlayamıyorum. Bak 2. kez yazdım. Demekki anlaşılmıyor, kendinizi kandırmaya devam edin marka sevdanızla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?