Aynen ama inşallah düzeltirler biran evvel lg g4 xperia z4 kullanacak mış galiba Ve S6
teknolojibaronu Üye 98farom98' Alıntı: Aynen ama inşallah düzeltirler biran evvel lg g4 xperia z4 kullanacak mış galiba Genişletmek için tıkla ... Ve S6
98farom98' Alıntı: Aynen ama inşallah düzeltirler biran evvel lg g4 xperia z4 kullanacak mış galiba Genişletmek için tıkla ... Ve S6
98farom98 Üye teknolojibaronu' Alıntı: Ve S6 Genişletmek için tıkla ... S6 da exynos işlemci kullanılacak
teknolojibaronu Üye 98farom98' Alıntı: S6 da exynos işlemci kullanılacak Genişletmek için tıkla ... Amerikada exynos mahkeme kararı ile yasaklanmıştı kullanılsa note 4 snapdragonlu çıkmazdı
98farom98' Alıntı: S6 da exynos işlemci kullanılacak Genişletmek için tıkla ... Amerikada exynos mahkeme kararı ile yasaklanmıştı kullanılsa note 4 snapdragonlu çıkmazdı
98farom98 Üye teknolojibaronu' Alıntı: Amerikada exynos mahkeme kararı ile yasaklanmıştı kullanılsa note 4 snapdragonlu çıkmazdı Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum valla genelde öyle diyorlar ama belki snap 810 la gelirse çok iyi olur
teknolojibaronu' Alıntı: Amerikada exynos mahkeme kararı ile yasaklanmıştı kullanılsa note 4 snapdragonlu çıkmazdı Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum valla genelde öyle diyorlar ama belki snap 810 la gelirse çok iyi olur
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi Fikir beyanlarınız karşılıklı atışma içine girecek şekilde olmasın.
Nextman Emekli Yönetici Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Neresi atışma onun, soru sordum ben orada. Forumdan bezdiriyor bu tarz hareketler. Genişletmek için tıkla ... Bezdirecek bir durum olduğunda bize başvur kardeşim karışılıklı soru sorma durumu görmediğim için müdahele ettim.
0MG90' Alıntı: Neresi atışma onun, soru sordum ben orada. Forumdan bezdiriyor bu tarz hareketler. Genişletmek için tıkla ... Bezdirecek bir durum olduğunda bize başvur kardeşim karışılıklı soru sorma durumu görmediğim için müdahele ettim.