Haber HTC One M9 Donanım Özellikleri Gerçek Olabilirmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HTC One M9 Donanım Özellikleri Gerçek Olabilirmi ?
İnternette konuşulan Htc One M9 özellikleri gerçekleşebilirmi ?.

HTC One M8 satışa sunulmasının üstünden çok fazla geçmemişken gelen haberler şaşırtır türden.

İnternette yayımlanan bir rapora göre HTC One M9 özellikler konuşulur oldu. Öyleki söylentiler konuşulan özellikler şimdiden çok konuşulacağa benziyor. Tayvan merkezli üretici firma HTC, son dönemde ürettiği amiral gemi cihazlarında kullandığı UltraPixel kamera teknolojisi nedeniyle oldukça kullanıcı eleştirisine maruz kalmıştı.

Kullanıcılar HTC One M9 için belirtilen özellikleri mümkün olabilirliği konusunda görüş ayrılığında. HTC One M9 Snapdragon 805 işlemci ve 3GB ram ile gelmesi bekleniyor. 5.2-inç 2K çözünürlüklü ekranın fantastik gelsede 564ppi yoğunluğa sahip olacağıda gelen bilgiler arasında. Tüm bu bilgiler ışığında önümüzdeki yıl Barcelona‘da MWC de olması planlanıyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, Luck Star ve sLeepLe

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Süper olur bu özelliklerşe gelirse :eller: :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Özellikler gelebilecek Özellikler şeklinde öyle yalan haber şeklinde değil bence olabilir :) haber için teşekkürler :)

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
Hız konusunda 1500 lirayı geçik telefonların hepsi hızlı hepsi çok iyi . Hatta LG G2 ve Nexus 5 daha düşük fiyatlarda hepsine kafa tutar. İnsanların bu tip telefonlara ilgi göstermemesi gerekiyor , hani hologram teknolojisi hani incelik , hani kullanım kolaylığı ? Çıkar koskoca hayvan boyutlu telefonu daya içine işlemciyi rami sat gitsin her bir modelde az biraz yükselt oh ne iyi . 1gb Flash bellek ile 32gb flash belleğin üretim fiyatı aynı , bu üst seviyelerde de çok farketmiyor ancak halen 16GB telefon çıkartmaya devam ediyorlar. Ellerinde öyle teknolojiler var ki kar etmek için ileriye saklıyorlar. Neden bu insanlar bu kadar görgüsüz , neden elindekiyle yetinmeyi bilmiyor anlamıyorum . Tamam heves edersin anlarım yeni telefonun varken bir tane daha alırsın da her çıkan modeli daha fiyatı düşmeden almak nedir. Bi de verdikleri de teknolojisi olsa bari performansı saymazsak 2-3 yazılımsal programla işi çözüyorlar ... belki yeri değil ancak bu tip konularda böyle yazıların olmasının iyi olacağını düşündüm ve yazdım . Eğitim şart...

• Beğen
Tepkiler: Dede, pirenuri, ~N.A.W.Y~ ve 6 diğerleri
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Hız konusunda 1500 lirayı geçik telefonların hepsi hızlı hepsi çok iyi . Hatta LG G2 ve Nexus 5 daha düşük fiyatlarda hepsine kafa tutar. İnsanların bu tip telefonlara ilgi göstermemesi gerekiyor , hani hologram teknolojisi hani incelik , hani kullanım kolaylığı ? Çıkar koskoca hayvan boyutlu telefonu daya içine işlemciyi rami sat gitsin her bir modelde az biraz yükselt oh ne iyi . 1gb Flash bellek ile 32gb flash belleğin üretim fiyatı aynı , bu üst seviyelerde de çok farketmiyor ancak halen 16GB telefon çıkartmaya devam ediyorlar. Ellerinde öyle teknolojiler var ki kar etmek için ileriye saklıyorlar. Neden bu insanlar bu kadar görgüsüz , neden elindekiyle yetinmeyi bilmiyor anlamıyorum . Tamam heves edersin anlarım yeni telefonun varken bir tane daha alırsın da her çıkan modeli daha fiyatı düşmeden almak nedir. Bi de verdikleri de teknolojisi olsa bari performansı saymazsak 2-3 yazılımsal programla işi çözüyorlar ... belki yeri değil ancak bu tip konularda böyle yazıların olmasının iyi olacağını düşündüm ve yazdım . Eğitim şart...
Ben bu konuda biraz apple ı başarılı buluyorum piyasadaki çoğu amiral gemisi diye tabir edilen telefondan ram ve işlemci olarak düşük olmasına rağmen 5s hepsine kafa tutuyor. 6 çıkarıp ekranı büyüttü bir yenilik kattı ve biraz daha hızlandırdı telefonu. Ama onu almadım hem 5si yeni almamdan ötürü hemde tasarımını beğenmemem. Telefonumun başına bir şey gelmediği taktirde 2 yıl daha telefon almayı düşünmüyorum. Samsung Sony HTC aldı başını gidiyor. Büyük ekran daha büyük ekran fazla ram daha yüksek hızlı işlemci ne bu 100 metre Koşu yarışı mı? Çıkar adam akıllı bir telefon sat. S5 ile 6 Karşılaştırması izledim de s5 e verilen paraya yazık güya daha fazla ram ve işlemci Hızı cihaz resmen çöp

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Olması gereken de böyleydi zaten. Çok fantastik bir şey göremedim açıkçası.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
htc'nin bişeyleri değiştirmesi lazım, fiyat mantığı mı olur, ek özellikler mi olur, açıkçası insanı cezbedecek bir cihaz olmaktan uzaklaşıyor. Böyle giderse samsung ve apple rakipsiz kalmaya devam edecekler gibi görünüyor.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
"Vayy be" diyecek birşey yok. Artık rutinleşti bu işler.

furkankaya559758

Üye
Donanım güzel. HTC nedense ülkemizde fazla satmıyor.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Donanım güzel. HTC nedense ülkemizde fazla satmıyor.

Dandik telefonları çok sever bizim millet. Hava atabileyim de ne olursa olsun. Boşuna samsung ne kadar kötü telefon çıkarsada satıyorda satıyor, ismi çıkmış bir kere.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper

furkankaya559758

Üye
Dandik telefonları çok sever bizim millet. Hava atabileyim de ne olursa olsun. Boşuna samsung ne kadar kötü telefon çıkarsada satıyorda satıyor, ismi çıkmış bir kere.
Tamamen katılıyorum.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Şu 2k olayında madur olup nasıl geri düştüğünü göreceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Fenomenon

Fenomenon

Üye
İyi de çok uçuk özellikler değilki bu. LG G3 zaten 2k ekranla geldi. Z2-3 note 3-4, G3'ün 3gb rami var. S805'in de pek farkı yok.
Htc'yi severim ama adam olmaz htc'den. M8 çok pahalı çıktı. 2500 lira. Tüm amirallerden daha pahalı. Hem de fiyatı düşmüyor.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
snapdragon 810 ve 2k ekran ve 2840'mah batarya ile bir günü rahat çıkaracığı konuşuluyor @Nextman fiyatı 2600 :tl: yi geçer dimi htc one m9'un :)

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Batarya iyidir inş

• Beğen
Tepkiler: Black_06_52
0MG90

0MG90

Üye
M9 2600 olamaz. Distribütör garantili M8'ler 1800 liraya kadar düştü zaten.

Sızan bilgilere göre S810 ve Sense 7 ile geleceği kesinleşti gibi.

PriZm

PriZm

Üye
hTC kendi yaptığı telefonları sanki Vertu markası altındaymış gibi hiç F/P olmayan bir fiyattan satmaya devam ettikçe kullanıcı sayısı düşmeye devam edecektir.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, Dede, Murat Alper ve 1 kişi daha

furkankaya559758

Üye
snapdragon 810 ve 2k ekran ve 2840'mah batarya ile bir günü rahat çıkaracığı konuşuluyor @Nextman fiyatı 2600 :tl: yi geçer dimi htc one m9'un :)
Yeni vergi de geliyor. Büyük ihtimalle 2.600'ü geçer.

alical33

alical33

Üye
snapdragon 810 ile gelecek diye de sızıntı vardı aslında

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Snapdragon 810 ile gelecek diye okudum öyle yazıyor

• Beğen

Üst Alt