Telefon Tavsiyesi Htc One M8 - LG G3

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iyi dediğiniz Z2 ekranı. Her açıdan bakınca (45° vs..) geride kalıyor

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

0MG90

0MG90

Üye
Diğeri daha parlak
Bu kadar

PriZm

PriZm

Üye
Xperia serisinin ekranı açı olarakta renk olarakta vasat bu bir gerçek. Bütün kıyaslamalarda geride kalıyor bunun üzerine savunma yapmak fanatiklik dışında nirşey olmayacaktır.

0MG90

0MG90

Üye
Videodan izlemek farklı eline alıp bakmak farklı
Amoled kullanıp diğer ekranlı telefonlara laf atmak ne acaba

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşım hemen yanında şuan ve Xperia Z1 i gayet vasat durumda. Aynı durum Z2 ve Z3 içinde geçerli hepsini denedim. Videosu olmayan istatistik halinde yapılmış kıyaslamalarda da geride. Amoled ile alakası yok bu işin eğer cama yapışık bir ekran yandan baktığında feci şekilde kontrast ve renk kaybına uğruyorsa o paneli savunmak fanatikliktir.

0MG90

0MG90

Üye
Z1'i savunmuyorum ben tft ekranla zaten kötü duruyor ona bende katılırım ama Z2'yi kaç aydır kullanıyorum başka telefonu alınca kötü geliyor bana. Ben kullandığım ve gördüğüm şeyi söylüyorum size göre fanatiklik bana göre gerçek.

Hodor

Üye
En iyi ekranlar lumiyada öyle nit led amoled falan hikaye iksperia falan boş iş.

Edit: ilk defa iksperia nın ekranlarına iyi diyeni gördüm samsungkinler bile daha iyidir.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
byAndroid

byAndroid

Üye
Z2-z3 arasında çok fark var bende mağazada bakmıştım

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye
Tasarim olarak G3 un uzerine cihaz yoktur M8 cakma iphone tasarimiyla yanina bile yakismaz G3un.Ben de o fiyatlara cikabiliyosun madem Z3 oneririm
Gören de Lg, arkadaşa bunları yazması için para ödemiş sanır. Böyle gereksiz yorumlarla ortamı germenin anlamı yok. İki telefon da güzel.
Biz de lumia al demesini biliriz yoksa.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Gören de Lg, arkadaşa bunları yazması için para ödemiş sanır. Böyle gereksiz yorumlarla ortamı germenin anlamı yok. İki telefon da güzel.
Biz de lumia al demesini biliriz yoksa.
Neyin derdindesin sen ya tasarim gorecelidir diye bir kani var evet ama tasarimi inceleyen ve ona gore oduller veren kuruluslar da var G3 ün aldigi odulleri arastir bi sonra sonra gel kac para veriyor lg soyliyeyim.M8 e kotu demiyorum tasarim ozgun degil.
M8 in cogu tasarim noktasi ip6 bu herkesce kabul gormus bir durum.Yazdiklarimda bir yanlis gormuyorum yanlislik olsa uyari sana kalmaz bunca kisiden rahat olsun icin.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
UçanOsman

UçanOsman

Üye
Neyin derdindesin sen ya tasarim gorecelidir diye bir kani var evet ama tasarimi inceleyen ve ona gore oduller veren kuruluslar da var G3 ün aldigi odulleri arastir bi sonra sonra gel kac para veriyor lg soyliyeyim.M8 e kotu demiyorum tasarim ozgun degil.
M8 in cogu tasarim noktasi ip6 bu herkesce kabul gormus bir durum.Yazdiklarimda bir yanlis gormuyorum yanlislik olsa uyari sana kalmaz bunca kisiden rahat olsun icin.
Katılıyorum arkdaş doğru sölüyor

0MG90

0MG90

Üye
iPhone 6 M8 çakması ne kadar yazmam lazım bunu

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Cikis tarihlerine bakarsak evet ip 6 m8 cakmasi ama hatirlarsaniz 2014 ocak subat tarihlerinde bile ip6 sizintilari vardi ve cihaz sizintilarla ayni cikmisti.
M8 de 2014 mart ya da nisan ayinda cikmisti sanirim.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
lg g3 32gb daha iyidir (ama ben htc arayüzünü felan daha çok severim)

0MG90

0MG90

Üye
M7-M8 arasında pek farkta yok. M7'yi biraz güzelleştirmişler bide duo kamera bitti.

Üst Alt