Bill abimizden sonra bize laf düşmeEn iyi ekranlar lumiyada öyle nit led amoled falan hikaye iksperia falan boş iş.

Aynısını en az 5 kez söyledim ama videoda görmüş ilan edildimZ2-z3 arasında çok fark var bende mağazada bakmıştım

Gören de Lg, arkadaşa bunları yazması için para ödemiş sanır. Böyle gereksiz yorumlarla ortamı germenin anlamı yok. İki telefon da güzel.Tasarim olarak G3 un uzerine cihaz yoktur M8 cakma iphone tasarimiyla yanina bile yakismaz G3un.Ben de o fiyatlara cikabiliyosun madem Z3 oneririm
Videodan izlemek farklı eline alıp bakmak farklı
Amoled kullanıp diğer ekranlı telefonlara laf atmak ne acaba
Bill abimizden sonra bize laf düşme![]()

Üstüne alınıyorsan benim sorunum değilAynısını en az 5 kez söyledim ama videoda görmüş ilan edildim![]()
Neyin derdindesin sen ya tasarim gorecelidir diye bir kani var evet ama tasarimi inceleyen ve ona gore oduller veren kuruluslar da var G3 ün aldigi odulleri arastir bi sonra sonra gel kac para veriyor lg soyliyeyim.M8 e kotu demiyorum tasarim ozgun degil.Gören de Lg, arkadaşa bunları yazması için para ödemiş sanır. Böyle gereksiz yorumlarla ortamı germenin anlamı yok. İki telefon da güzel.
Biz de lumia al demesini biliriz yoksa.
Katılıyorum arkdaş doğru sölüyorNeyin derdindesin sen ya tasarim gorecelidir diye bir kani var evet ama tasarimi inceleyen ve ona gore oduller veren kuruluslar da var G3 ün aldigi odulleri arastir bi sonra sonra gel kac para veriyor lg soyliyeyim.M8 e kotu demiyorum tasarim ozgun degil.
M8 in cogu tasarim noktasi ip6 bu herkesce kabul gormus bir durum.Yazdiklarimda bir yanlis gormuyorum yanlislik olsa uyari sana kalmaz bunca kisiden rahat olsun icin.
LG bana göre hem performans hem görsellik açısından gayet iyi iş çıkarıyorlg g3 32gb daha iyidir (ama ben htc arayüzünü felan daha çok severim)