Telefon Tavsiyesi Htc One M8 - LG G3

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
LG telefonları dayanıklı olmuyor zaten. İsterse çelik jelatin taksın o çerceve her türlü gidiyor :D

StatTrak

Üye
M8 gider daha uzun süre desteği de iyi zaten.

G3 pil olarak üzebilir

relax.tr

relax.tr

Üye
Tamam Ben m8 alıyorum Ya :D pişman Olursam da sorun Yok

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Önceden çok kez anlatırdım ama zihniyet aynı olunca artık uğraşasım gelmiyor. :)

Boşuna kimseye dil dökmene gerek yok MediaMarkt'ta yanımda Note Edge ve Note4 standa takıyordu adam takar takmaz ilk ben kurcaladım bariz kasmalar , rehbere girerken beklemeler felan mevcuttu ayrıca ana ekran butonuna basınca kasıyor bu klasik bir samsung geleneği. isterse dünyanın en iyi donanımını koysun yine kasacaktır eminim bu düşüncemden de vazgeçmem hiçbir zaman çünkü sınıftaki arkadaşlarımda şikayetçi...
Tamam Ben m8 alıyorum Ya :D pişman Olursam da sorun Yok

Al kardeşim pişman olmazsın. Hayırlı olsun şimdiden.
LG telefonları dayanıklı olmuyor zaten. İsterse çelik jelatin taksın o çerceve her türlü gidiyor :D

Dayanıklı olsa diğer markalar iflas ederdi :cool

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sen gördüğünü söylüyorsun bende gördüğümü kimseyede dil dökmem.
Atmak serbest nede olsa.

relax.tr

relax.tr

Üye
samsung benim gözümde Iyi bir Telefon üreticisi değil , kullanım olarak karşılaştırdığımızda her türlü ezik kalıyor donanım kalitesine bi şey demem Ama yazılımda eksik kalıyor

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
samsung benim gözümde Iyi bir Telefon üreticisi değil , kullanım olarak karşılaştırdığımızda her türlü ezik kalıyor donanım kalitesine bi şey demem Ama yazılımda eksik kalıyor

Bende seninle aynı fikirdeyim ancak forumdakilerin cihazları özel üretim felan her halde ya da stock rom ile kullanmıyorlar.Çünkü elime alıp denediğim test ettiğim cihazın farklı sonuç vermesi imkansız :)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şimdide yalancı durumuna düşürülmeye çalışıyorum haydaa... İp üstünde yürümek kadar teferruatlı laf anlatmak.

Luck Star

Luck Star

Üye
Yanlış anlama ben seni az çok tanıyorum sözüm başkalarına :D ayrıca ben her zaman derim Samsung'un Note serisi bir başkadır diye ancak sen ısrar ediyorsun S5 den sonrası hepsi iyi diye ama değil :) Note2 çok iyi - Note3 te öyledir umarım ...

relax.tr

relax.tr

Üye
Şuan apple iphone 3gs bile hafızası dolu olmadıği sürece kasmiyor ancak samsung telefonları hafıza yarıya kadar dolunca çokkasiyor Arkadaşımda note 2 var kilit tuşuna basıyor kilit ekranı 20sn gecikme ile geliyor en basit örnek .

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben hiçbir zaman S5 gibi yara bandına iyi demem. Sen genel konuşuyorsun o yüzden bende genellemek zorunda kalıyorum. Bak ns güzel uzaklaşmıştım şu işten gene zayıf anima geldi yazdım :D ""şöförde kasıyor"" :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Şuan apple iphone 3gs bile hafızası dolu olmadıği sürece kasmiyor ancak samsung telefonları hafıza yarıya kadar dolunca çokkasiyor Arkadaşımda note 2 var kilit tuşuna basıyor kilit ekranı 20sn gecikme ile geliyor en basit örnek .

Şimdi iosu bi kenara atalım bence çünkü onun sistemi tamamen farklı yani sonuçta widgettan tut arka planda çalışan çeşitli uygulamalar yok. Ama o arkadaşın kastırma konusunda master yapmış galiba bütün kastıran (ram temizleme - batarya süresi arttırma) uygulamalarını yüklemiş galiba :D Ben Note2 kullanıp kasıyo diye görmedim :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tamam kas de ama bu kadarda yapma :D iPhone 4s var elimde hiçbir şey yok kasıyor :D 3GS'te öyle.

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben hiçbir zaman S5 gibi yara bandına iyi demem. Sen genel konuşuyorsun o yüzden bende genellemek zorunda kalıyorum. Bak ns güzel uzaklaşmıştım şu işten gene zayıf anima geldi yazdım :D ""şöförde kasıyor"" :zuhaha:

Valla demiştin hatta s5 , note3 ten iyi demiştin :alkis
Tamam kas de ama bu kadarda yapma :D iPhone 4s var elimde hiçbir şey yok kasıyor :D 3GS'te öyle.
Eski iphonelara yeni sürüm yazılım yükleyince kasıyor aynen. eski 4s var bende de ios 7-8 ile cayır cayır kasıyor ama 6 ile mükemmel :)

relax.tr

relax.tr

Üye
Sony htc samsung lg gibi firmalara baktığımızda Şuan xperi z android L htc one m7 Android L lg g2 android L Ama samsung galaxy s4 4.4 kitkat , malzeme olarak Sony cam htc metal lg Ve samsung plastik

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Konuyu güncellemeye çekeceksek Türkiye için konuşmak gereksiz.

relax.tr

relax.tr

Üye
touchwiz kullanım kolaylığı sunuyor olabilir ancak telefonda inanılmaz derecede ekstra yük oluyor bence
samsung u seçmem için haklı nedenler istesem yazar misiniz biraz örnek rica etsem

Luck Star

Luck Star

Üye
Samsungu seçmek için tek nedenim ekranın Amoled olması. Onda da pixel yanması oluyor 2 sene sonra. Ekranda sürekli açık kalan şeylerin izi çıkıyor :D
+ledlerin ömrü daha kısa bir süre sorna mavimsi oluyor ekranın beyazlığı.

relax.tr

relax.tr

Üye
ekran olarak Gerçekten samsung çok kaliteli hakkını vermek lazım

Luck Star

Luck Star

Üye
ekran olarak Gerçekten samsung çok kaliteli hakkını vermek lazım
Zaten alanların çoğunluğu ondan alıyor ben dahil ekranına hayran kalıp almaya gidiyorum ancak direkden dönüyorum :) IPS LCD bence şuan gayet iyi ve yeterli :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt