teknolojibaronu
Üye
Sony alacak adam bunları göze alacak.Ben de onlara bakarak aldım ama ilk ayında servise gitti ve yine gidecek. Bilmiyorum bana mantıklı gelmedi kasa şekli kronik sorunları ahize sorunu
Sony alacak adam bunları göze alacak.Ben de onlara bakarak aldım ama ilk ayında servise gitti ve yine gidecek. Bilmiyorum bana mantıklı gelmedi kasa şekli kronik sorunları ahize sorunu
arkadaşlar Ben ciddi anlamda m8 almayı düşünüyorum Ama z2 aklımı çeliyor , Sony nin tasarımından nefret ettiğim gibi m8 in tasarımı bana mükemmel gibi geliyo ki m8 almaya sırf bu yüzden karar verdim diyebilirim , kullanan Ve karşılaştırma imkanı Olan arkadaşlar tavsiye verebilir mi rica etsem ? Kamera benim için hiç Önemli değil kullanmıyorum desem yeridir. Aşırı derecede Internete girerim Ve clash of clans Ve marvel şampiyona tarzı oyunlar oynuyorum Yani çok oyun da oynayan biri değilim Ama kaliteli bir cihaz Istiyorum Ortalama 1gb boyutlu oyunlarda kasma yapmasın Istiyorum Şarj ise çok sorun değil Ortalama 6 8 Normal kullanımın biraz üstü yoğun kullanımın biraz Altı Olması yeterli