Telefon Tavsiyesi Htc One M8 - LG G3

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben de onlara bakarak aldım ama ilk ayında servise gitti ve yine gidecek. Bilmiyorum bana mantıklı gelmedi kasa şekli kronik sorunları ahize sorunu
Sony alacak adam bunları göze alacak.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Dikkat ettim de tavsiye edenlerin çoğunluk bir kısmı da o teli hiç kullanmamış kişiler. En iyi fikirleri kullanıcı verir yoksa kağıt üzerinde herkes konuşur. Sony servisi z2 şikayetlerinden sıkılmış resmen

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Z2 için demiyorum. Forumda minibüsçüde görüp kotü diyenler var :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: gölgee_65
gölgee_65

gölgee_65

Üye
Yani ordan burdan duymakla ya da bir iki tane teknoloji sitesinden okuyarak telefon hakkında yorum yapmak bence pek de sağlıklı olmaz.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Enes

Enes

Üye
htc one m8 çok güzel lakin arkadaşımın telefonunda kamera camı zımpara kağıdı yemişe döndü başka da bir sıkıntı yok. Bu da küçük bir sıkıntı değil.

byAndroid

byAndroid

Üye
Sony lerde hata cikabiliyor dogrudur. Biraz sans isi

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
Alıcak baska cihaz birakmadiniz :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Z3 compact ve s5 onerebilirim ben sana. M8 de guzelde tasarimini sevmiyorum

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Pek sicak bakmiyorum almaya

byAndroid

byAndroid

Üye
Meizu mx pro da yakisir

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
Dedigim gibi Oyun - nette gezen biri oldugum icin sarj ve performans verse yeter saglamlik acisindan Telefonu iyi korudugum icin Pek takmiyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
Huawei mate 7 var. Bu telefonun tasarim efsane

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
Z2-Z3 dediler ilk iyi tarafindan baktik sonra kotuleyip soğuttular :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Z3 te sikinti pek olmaz da. Z2 cilerin cogunda kasa acikligi var. Z3 butce yetmiyor demistiniz

relax.tr

relax.tr

Üye
arkadaşlar Ben ciddi anlamda m8 almayı düşünüyorum Ama z2 aklımı çeliyor , Sony nin tasarımından nefret ettiğim gibi m8 in tasarımı bana mükemmel gibi geliyo ki m8 almaya sırf bu yüzden karar verdim diyebilirim , kullanan Ve karşılaştırma imkanı Olan arkadaşlar tavsiye verebilir mi rica etsem ? Kamera benim için hiç Önemli değil kullanmıyorum desem yeridir. Aşırı derecede Internete girerim Ve clash of clans Ve marvel şampiyona tarzı oyunlar oynuyorum Yani çok oyun da oynayan biri değilim Ama kaliteli bir cihaz Istiyorum Ortalama 1gb boyutlu oyunlarda kasma yapmasın Istiyorum Şarj ise çok sorun değil Ortalama 6 8 Normal kullanımın biraz üstü yoğun kullanımın biraz Altı Olması yeterli

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar Ben ciddi anlamda m8 almayı düşünüyorum Ama z2 aklımı çeliyor , Sony nin tasarımından nefret ettiğim gibi m8 in tasarımı bana mükemmel gibi geliyo ki m8 almaya sırf bu yüzden karar verdim diyebilirim , kullanan Ve karşılaştırma imkanı Olan arkadaşlar tavsiye verebilir mi rica etsem ? Kamera benim için hiç Önemli değil kullanmıyorum desem yeridir. Aşırı derecede Internete girerim Ve clash of clans Ve marvel şampiyona tarzı oyunlar oynuyorum Yani çok oyun da oynayan biri değilim Ama kaliteli bir cihaz Istiyorum Ortalama 1gb boyutlu oyunlarda kasma yapmasın Istiyorum Şarj ise çok sorun değil Ortalama 6 8 Normal kullanımın biraz üstü yoğun kullanımın biraz Altı Olması yeterli

Aynen bende ortada kaldim Clash ve internette zaman baya geciriyorm 2 telefon arasinda kaldim m8 in Tasarimida bana Mükemmel geliyo

relax.tr

relax.tr

Üye
Şimdi Millet m8 2 z2 3gb ram çok fark eder diyor kafamı karıştıran kısım orasi benim

berkmeric18

Üye
z2 ile z3 farki varmi demissin. Adamlar fark olmasa neden cikarsin ki z3ü :/

Z2 :Qualcomm Snapdragon 801 Quad-core 2300MHz

Z3: Qualcomm Snapdragon 801 Quad-Core 2500mhz.

En basitinden islemci farki var. Ayrica z3e gore daha fazla isiniyor. Ve ebatlarinda farkliliklar var sony istiyosan z3

0MG90

0MG90

Üye
Z3 tasarım ve yazılım olarak farklı

StatTrak

Üye
M8 diyorum. Neden diye sorarsan daha önce 2 cihazını kullandım gayet memnun kaldım. Bir cihaz sadece işlemcisinden,RAM'inden dolayı tercih edilmez. Malzeme kalitesi,teknik destek ve ergonomi de çok önemli. Pişman olmazsın kesinlikle. Performans olarak da emin ol G3'ü 2K ekranından dolayı geçecektir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt