Haber HTC One M8 for Windows Tanıtıldı

Seglopsi

Üye
G3'ün , S5'in Snapdragon 805'li versiyonları falandır herhalde

Baya 805'li model var neticede bende android'den değildir. 64bit'te çalıştığından iPhone5S olabilir.

Birde neye göre hızlı onu da bilmek gerek. Mesela tarayıcı mı? X bir uygulama mı? Dosya taşıma/aktarma mı? veya ne?

Şampiyon Z2 imiş 805'leri daha katmamışlar kaynak: basemark os 2'yi kullanmışlar. 5s'de 1520'ye yakın bi sonuç almış Bu da sitesiymiş

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

papakudioflu

Emekli Yönetici
Cihaz Verizon üzerinden kontratsız sm-unlock olarak 600$+ %8 vergi fiyatı ile satılacak.

Cs oynamak için Titan ekran kartı kullanmak gibi bir eşy olmuş bu. Wibdows Phone sistemi için çok fazlasıyla güçlü donanımlar. Fiyatı uygun olursa düşünülebilir.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Eger yazılım ile mümkün ise varmı bir uygulama android için
Uygulama ile olabilecek bir özellik değil. Olsa bile ekran kadar şarj yer. Fakat firmalar bu özelliği firmware düzenlemesiyle aktif ettiği için şarja da çok düşük oranda etkisi oluyor.

Uygulama ile olabilecek bir özellik değil. Olsa bile ekran kadar şarj yer. Fakat firmalar bu özelliği firmware düzenlemesiyle aktif ettiği için şarja da çok düşük oranda etkisi oluyor.
Anladım değerli insan . Ama bence yazılım ile olabilir . Çünkü eski cihazlar bile ekrana deyince ekran açılıyor du şimdi vurmak ile niye açılmasın

papakudioflu

Emekli Yönetici
Anladım değerli insan . Ama bence yazılım ile olabilir . Çünkü eski cihazlar bile ekrana deyince ekran açılıyor du şimdi vurmak ile niye açılmasın
Olmaz demiyorum zaten olur fakat hem ekranı hem de sensörleri sürekli aktif kullanan bir uygulamaya bataryalar ne kadar dayanır.

Nokia'nın cihazlarında bu özelliğin bataryaya etkisi %5 bile değil.

Sarzi android m8 den iki kat daha cok gidiyormus buda wp farki