HTC ONE M8 ANDROİD YÜKSELTME VE 4.5G AÇMA

Sponsorlu Bağlantılar

cewobaba

Üye
    Konu Sahibi
HTC ONE M8 ANDROİD YÜKSELTME VE 4.5G AÇMA
Selamun Aleykum telefonu geçen hafta kuzenım telefoncu ondan aldım eskı telefonu verıp ustune para koyarak. telefon 0 yurtdışı htc one m8 kaçak gelen telefonlardan işte telefona güncelleme yapamıyorum olmuyor ve 4.5g de kullanamıyorum telefon desteklıyor hattım zaten desteklıyor 4.5g mesajını da yolladım lte modunu açınca şebeke gıdıyor eskı telefonumda kullanıyordum bunda olmuyor. telefona rom ile yukseltme yapılabılırmı ? vede şöyle birşey gördum htc kendı sıtesınde ıngılızce olarak 6.0 sürümünü paylaşmış 1.4gb bunuı indirip telefona kurabılırmıyım bılgısayardan bilgili arkadaşlar yardım lutfen...

05425711590

05425711590

Üye
Selamun Aleykum telefonu geçen hafta kuzenım telefoncu ondan aldım eskı telefonu verıp ustune para koyarak. telefon 0 yurtdışı htc one m8 kaçak gelen telefonlardan işte telefona güncelleme yapamıyorum olmuyor ve 4.5g de kullanamıyorum telefon desteklıyor hattım zaten desteklıyor 4.5g mesajını da yolladım lte modunu açınca şebeke gıdıyor eskı telefonumda kullanıyordum bunda olmuyor. telefona rom ile yukseltme yapılabılırmı ? vede şöyle birşey gördum htc kendı sıtesınde ıngılızce olarak 6.0 sürümünü paylaşmış 1.4gb bunuı indirip telefona kurabılırmıyım bılgısayardan bilgili arkadaşlar yardım lutfen...

05425711590

05425711590

Üye
Bendede var m8 t-mobile napiysam 4.5G kullanamıyorum Avrupa ruu atim gene aynı telefonculara gösterdim yapamadılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 05425711590
Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Cıd numarasını değiştirerek türkiye romunu kurun Sorununuz çözülecektir

cewobaba

Üye
    Konu Sahibi
kadir cem kardeşim nasıl yapacam detaylı olarak anlatırmısın yazılım kısmını pek anlamıyorum ?

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Evet arkadaşlar artık güncelleme sıkıntımızda kalmadı herşey tam bizim istediğimiz gibi oldu....bir önceki konumuzun devamı niteliğindedir AVRUPA DA SEYAHAT ETTİK VE EVE GERİ DÖNÜŞ VAKTİ GELDİYSE BUYRUN BAŞLAYALIM.....

GEREKSİNİMLER.....

CİHAZIMIZIN S-OFF OLMASI GEREKMEKTEDİR...

SARJIMIZ DOLU OLSUN....

DRİVERLARIMIZ GÜNCEL OLSUN.....

HTC SYNC MANAGER BİLGİSAYARIMIZDA OLMASIN....

DOSYALARIMIZ HAZIRDA BULUNSUN.....

İŞİN EHLİ OLMAYANLAR KESİNLİKLE DENEMESİN.....

BAŞLAYALIM......

ÖNCELİKLE HBOOT 1.44 YAPMAMIZ GEREKİYOR....AVRUPA YAZILIMINDAYIZ UNUTMAYIN.....

AVRUPA YAZILIM DOSYASINI İNDİRİYORUZ....

fastboot klasörünün c sürücüsünün içine atıyoruz.....

komutlarla flaşlama yapıcaz....

cd c:/fastboot
adb reboot bootloader
fastboot oem rebootRUU
fastboot flash zip ruu.zip...........................HATA ALACAKSINIZ DEVAM KORKMAYIN....
fastboot flash zip ruu.zip...........................İŞLEM BURAYA KADAR TAMAM......

HBOOT 1.44 DE DÜŞTÜK.....

SONRA GELELİM MİD CİD DEĞİŞTİRME İŞLEMİNE.....

AVRUPA YI TÜRKİYEYE ÇEVİRECEK one.zip DOSYAMIZI İNDİRİYORUZ....

fastboot klasörünün bilgisayarımızın c sürücüsüne atıyoruz.......

komutlarla flaşlama yapıcaz.....

adb reboot bootloader
fastboot oem rebootRUU
fastboot flash zip one.zip...................yazıyoruz.........SUCCESS YAZISINI GÖRDÜKMÜ YOLA DEVAM......
fastboot reboot-bootloader
fastboot oem writemid PN0711000............ÜLKEMİZ CİHAZLARINA AİT MİD NUMARASIDIR......
fastboot oem writecid HTC__M27..............ÜLKEMİZE AİT CİD KODUDUR.....
İŞLEMLER TAMAMLANDIKTAN SONRA....
fastboot reboot-bootloader.................BOOTLOADER EKRANINDAN ÇIKMAYIN TÜRKİYE EXE DOSYASINI FLAŞLAYACAĞIZ.....

BUYRUN....
LİNKTEKİ EXE DOSYASINI İNDİRİN VE ÜZERİNDE SAĞ TIK YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR DİYELİM....

İŞLEMLER BAŞARIYLA TAMAMLANACAKTIR...GÜNCELLEMELERİ 4.3 E KADAR ALABİLİRSİNİZ ŞU ANDA.......

NE ELDE ETTİK.........

CİHAZIMIZI AVRUPADAN DÖNDÜRDÜK...
CİD HTC__M27 OLDU.....
HERŞEY STOCK......
MİD PN0711000 ORJİNALE DÖNDÜK....................

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Evet arkadaşlar artık güncelleme sıkıntımızda kalmadı herşey tam bizim istediğimiz gibi oldu....bir önceki konumuzun devamı niteliğindedir AVRUPA DA SEYAHAT ETTİK VE EVE GERİ DÖNÜŞ VAKTİ GELDİYSE BUYRUN BAŞLAYALIM.....

GEREKSİNİMLER.....

CİHAZIMIZIN S-OFF OLMASI GEREKMEKTEDİR...

SARJIMIZ DOLU OLSUN....

DRİVERLARIMIZ GÜNCEL OLSUN.....

HTC SYNC MANAGER BİLGİSAYARIMIZDA OLMASIN....

DOSYALARIMIZ HAZIRDA BULUNSUN.....

İŞİN EHLİ OLMAYANLAR KESİNLİKLE DENEMESİN.....

BAŞLAYALIM......

ÖNCELİKLE HBOOT 1.44 YAPMAMIZ GEREKİYOR....AVRUPA YAZILIMINDAYIZ UNUTMAYIN.....

AVRUPA YAZILIM DOSYASINI İNDİRİYORUZ....

fastboot klasörünün c sürücüsünün içine atıyoruz.....

komutlarla flaşlama yapıcaz....

adb reboot bootloader
fastboot oem rebootRUU
fastboot flash zip ruu.zip...........................HATA ALACAKSINIZ DEVAM KORKMAYIN....
fastboot flash zip ruu.zip...........................İŞLEM BURAYA KADAR TAMAM......

HBOOT 1.44 DE DÜŞTÜK.....

SONRA GELELİM MİD CİD DEĞİŞTİRME İŞLEMİNE.....

AVRUPA YI TÜRKİYEYE ÇEVİRECEK one.zip DOSYAMIZI İNDİRİYORUZ....

fastboot klasörünün bilgisayarımızın c sürücüsüne atıyoruz.......

komutlarla flaşlama yapıcaz.....

adb reboot bootloader
fastboot oem rebootRUU
fastboot flash zip one.zip...................yazıyoruz.........SUCCESS YAZISINI GÖRDÜKMÜ YOLA DEVAM......
fastboot reboot-bootloader
fastboot oem writemid PN0711000............ÜLKEMİZ CİHAZLARINA AİT MİD NUMARASIDIR......
fastboot oem writecid HTC__M27..............ÜLKEMİZE AİT CİD KODUDUR.....
İŞLEMLER TAMAMLANDIKTAN SONRA....
fastboot reboot-bootloader.................BOOTLOADER EKRANINDAN ÇIKMAYIN TÜRKİYE EXE DOSYASINI FLAŞLAYACAĞIZ.....

BUYRUN....
LİNKTEKİ EXE DOSYASINI İNDİRİN VE ÜZERİNDE SAĞ TIK YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR DİYELİM....

İŞLEMLER BAŞARIYLA TAMAMLANACAKTIR...GÜNCELLEMELERİ 4.3 E KADAR ALABİLİRSİNİZ ŞU ANDA.......

NE ELDE ETTİK.........

CİHAZIMIZI AVRUPADAN DÖNDÜRDÜK...
CİD HTC__M27 OLDU.....
HERŞEY STOCK......
MİD PN0711000 ORJİNALE DÖNDÜK....................

Güncel :thumbup:

mu86

mu86

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu videodan yapabilirsiniz

ramazan5454

Üye
linki çalışmıyor kontrol edermisin teşekkürler
peki bu işlem verizon m8 e olurmu

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye

kardeş şanslısın M8 kullanmaya başladım 1-2 haftadır a dan z ye her türlü yardıma varım :ehe

öncelikle şunu yapmanı istiyorum telefonu ses kısma tuşuna basarak BOOTLOADER modunda başlat ufak bir menü gelecek karşına oranın ekran görüntüsünü alıp atarmısın ? daha sonra o menüde FASTBOOT seçeneğine gir. Eğer PC de driverlar kurulu değil ise daha sonra bu linkten dosyasını indir ve masaüstüne bir klasöre çıkart çıkarttıktan ve driverları kurduktan sonra teli FASTBOOT modunda pc ye bağla... miniadb dosyalarını attığın klasöre SHIFT tuşuna basılı tutarak sağ tıkla ve "Komut penceresini burada başlat" CMD ekran açılacak o ekrana "fastboot getvar all" yaz ( tırnaklar olmadan ) sana bir çıktı verecek orada yazan herşeyi alıp buraya yapıştır veya ekran görüntüsü alıp at cevabını bekliyorum ona göre devam edicez ;)

ramazan5454

Üye
linki çalışmıyor kontrol edermisin teşekkürler

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
kusura bakmayın Askerdeyim ilgilenemedim link ile ilgileniyorum sadece m7 lere uyar m8 de denemeyin
(Aroma üzerinden MID değiştirme)

(Aroma üzerinden MID değiştirme) Alternatif

Recovey ekranına girip Aroma üzerinden koda gerek kalmadan düzgün bir şekilde işlem gerçekleşiyor. İşlem bitince bootloader moduna girip aşağıdaki fastboot komutu ile işlemi kontrol edebiliriz.

adb reboot bootloader

fastboot getvar mid (or getvar all)

verify PN0711000 for modelid Türkçe dil seçeneğinin yer aldığı HTC_Europe M7 U Modeli sürümü

fastboot reboot

fatihuzun11

Üye
dostum m8 için denicez ama zippyshare linkindeki dosya eksik..

fatihuzun11

Üye
hocam m8 de de oluyor di mi bu yöntem?

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Aynı sorun bende de mevcut cihaz halen 4,4,4 versiyonda ve yazılım guncellemelerini denetleme menüsü mevcut değil bilgisayarım olmadığı için teknik detaylara göremiyorum

Üst Alt