One M8 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
One M8 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi geliyor
HTC One M8 akıllı telefon modeli yakında Marshmallow güncellemesi alacak.


Akıllı telefon pazarında birçok güçlü rakibi ile büyük bir mücadele içerisinde olan HTC, bu yıl içinde arka arkaya yeni modellerinin duyurusunu gerçekleştirdi.



Özellik sunduğu One modelleri ile kullanıcılarının beğenisini kazanan HTC, bu modeller için Android güncelleme desteğini de üst seviyede tutmaya çalışıyor. HTC firması, bir önceki amiral gemisi olan HTC One M8 için beklenen güncellemeyi verecek. Geçtiğimiz yılın amiral gemisi olan HTC One M8, Android işletim sisteminin en son sürümü olan Android 6.0 Marshmallow güncellemesini çok yakında alacak. Güncelleme konusunda kullanıcılarını mağdur etmek istemeyen HTC, cihazlarına bir an önce güncelleme vermeye çalışacağını açıkladı.



HTC One M8 için verilecek Android 6.0 Marshmallow güncellemesi Bluetooth SIG kayıtlarında göründü. Tayvanlı ünlü akıllı telefon üreticisi HTC, One M8 ve One M9 modellerine bu yılın sonuna kadar Android 6.0 Marshmallow güncellemesi vereceğini açıklamıştı. Kayıtlara göre HTC, One M8 akıllı telefon modeli için Android 6.0 Marshmallow güncelleme sertifikasını 28 Ekim tarihinde almış. Bakalım HTC söz verdiği gibi çok yakın bir zamanda One M8 ve One M9 akıllı telefon modellerine güncellemeyi verebilecek mi?

One M8 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi geliyor - MaxiCep
 


Üst Alt