By_Casparov
Üye
-
Konu Sahibi
-
düzelir inş dostum. bnce kameranın beyaz ayarını yapmaları lazm. aşırı beyaz çünkü.Kameradaki pembelik gitmistir ins ve anlamsiz bir hata daha var video cam gibi ama fotograflari az bulanik cekiyor bunlar duzelse guzel olacak
o telefondan pek bişi beklemeyinGeneral Mobile Discovery Türkçe güncellemesi çıktı. Ama ANDROİD 4,3 çıkmadı galiba.
discoveryden bişi bekleme sen evlat o telefona güncelleme gelmez
Kumlamadığım telefon General Mobile Discovery ama kullananlar pekbi övüyorlar.
prob yokta özeti çekememezlik demişinde ben neden çekemiyim seni ?Yanlış anmayın arkadaşlar. Daha önceki yorumumu sildim. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
Bende gelmeyeceğini düşünüyorum. Yani en azından 5.0a kadar gitmeyecek o telefon.
Katılmıyorum. CyanogenMod işini htc,samsung vs. Firmalardan daha iyi biliyor. Ve gayet stabiller. Guvenlik konusunda da bir şüpheniz olmasın.Bak şu Custom ROM işini geçelim. Yani tamam telefon daha hızlı çalışıyor Androidin yeni sürümlerini kullanıyorsun ama ne olursa olsun her zaman en güvenli ve en stabil yazılım Orjinal ROM dur.
Evet, mümkün. Uygulamalara root iznini vermeden once size verilsin mi verilmesin mi diye soruyor zaten.Bunlar Custom ROM ve Rootlu geliyorlar. Güvenlik açığı olmaması mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?