Htc One Google Play Edition Versiyonu Için Android 4.4 Kitkat Yayınlanmaya Hazır

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Htc One Google Play Edition Versiyonu Için Android 4.4 Kitkat Yayınlanmaya Hazır
HTC, üst seviye modelleri için Android 4.4 KitKat güncelleme çalışmalarına son sürat devam ediyor

Google‘ın bu ay başlarında yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli Nexus 5 ile birlikte yeni mobil işletim sistemi sürümü Android 4.4 Kitkat‘ı sunması ile birlikte, akıllı telefon ve tablet üreticileri kendi modelleri için bu güncellemeyi sunabilmek için çalışmalarına hemen başladılar.



Android modelleri için Android 4.4 KikKat güncellemesi sunacak üreticilerden bir tanesi de HTC. üst düzey modelleri için güncelleme takvimini açıklayan HTC şu şekilde bir planla karşımıza gelmişti.

  • HTC One – 90 Gün içinde
  • HTC One mini - 90 Gün içinde
  • HTC One max - 90 Gün içinde
  • HTC One Google Play Edition – 15 Gün içinde
Bakıldığında bu modeller arasında en erken HTC One Google Play Edition için yayınlanacağı görülmekte. Gelen bilgilere göre HTC, Kasım ayı bitmeden bu güncellemeyi sunmayı planlıyor. Güncelleme ile ilgili çalışmalarını bitiren HTC’nin HTC One Google Play Edition için Android 4.4 KitKat kaynak kodlarını da Google’da verdiği kaydedilmekte.

HTC One Google Play Edition teknik özellikler; 4.7″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlükte ekran, 4MP Ultrapixel arka kamera, 2.1MP ön kamera, 1.7Ghz dört çekirdekli Krait 300 işlemcili Qualcomm Snapdragon 600 yonga seti, 2GB sistem belleği , de 32GB/64GB dahili veri kapasitesi olarak belirtilebilir.

HTC One Google Play Edition versiyonu için Android 4.4 KitKat yayınlanmaya hazır
 


Üst Alt