HTC 10 Android Nougat güncellemesi durduruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
HTC 10 Android Nougat güncellemesi durduruldu
Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden olan HTC, bu seneye hızlı girdi ve bir kaç gün önce de düzenlediği etkinlikte iki yeni akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu. Bu cihazlardan birisi yeni üst seviye model HTC U Ultra olurken, ayrıca HTC U Play adı ile bir de yeni orta seviye model geldi.



Geçtiğimiz seneye bakacak olursak eğer, firma bir çok model sunarken, bunlar arasında firmanın yeni amiral gemisi HTC 10 öne çıkmıştı. Bu cihaz Mart 2016'da Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi ile pazara sunulurken, bir süre önce firma Android 7.0 Nougat güncellemesini sunmaya başlamıştı.

Gelen bilgilere göre HTC, amiral gemisi için Android Nougat güncellemesini yayınlamayı durdurdu. Güncellemenin durdurulması ile ilgili bilgi ise firmanın Almanya bölümü Facebook hesabı üzerinden geldi.

Sonrasında gelen bilgi ise HTC 10 Android 7.0 Nougat güncellemesinin 3 hafta sonra tekrar yayınlanmaya başlanacağı şeklinde. Ayrıca yeni güncelleme Ocak ayı Android güvenlik güncellemesini de içerecek.

HTC 10 akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Cihazın sistem belleği 4GB ve dahili veri kapasitesi de 32GB / 64GB olarak belirlenmiş. Ayrıca Qualcomm'un Snapdragon 820 yonga setinden güç alan HTC 10 akıllı telefonun arkasında 12MP kamera yer alıyor ve ön kamera da 5MP olarak geliyor.
 


Üst Alt