Nası ya imkansız? Daha note 3 lere bile gelmedi kitkat sana nası geliyo? İyi bak 4.2.2 dir o
Nası ya imkansız? Daha note 3 lere bile gelmedi kitkat sana nası geliyo? İyi bak 4.2.2 dir o
Yoo sallama hiç öyle bişey olmamıştı. Note 3 için türkiye ye gelmedi daha kitkat polonyada dağıtımına başlandı. Ayrıca şaşırmak lazım tabi note 3 htc one dan bin kat daha iyi ama neden ilk ona verilmiş o da tartışılırGelebilir Buna Bu Kadar Şaşırmamak Lazım Arkadaşım Note 3'e 2 Gün Önce Gelmeye Başlamıştı Zaten
Samsung hazırlamıyo yalnız google hazırlıyo önce bil ondan sonra laf sok...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızSamsung hazırlayana kadar....
Laf sokmak gibi seviyesizce bir çabam yok, google 4.4.2 yi neden önce htc ye verdi de samsunga vermedi ilginçYoo sallama hiç öyle bişey olmamıştı. Note 3 için türkiye ye gelmedi daha kitkat polonyada dağıtımına başlandı. Ayrıca şaşırmak lazım tabi note 3 htc one dan bin kat daha iyi ama neden ilk ona verilmiş o da tartışılır
Samsung hazırlamıyo yalnız google hazırlıyo önce bil ondan sonra laf sok...
Laf sokmak seviyesizlik değil bunu bi anla. İkincisi bende onu diyorum zaten google niye böyle bişey yaptı acaba??Laf sokmak gibi seviyesizce bir çabam yok, google 4.4.2 yi neden önce htc ye verdi de samsunga vermedi ilginç
Laf sokmak seviyesizlik değil bunu bi anla. İkincisi bende onu diyorum zaten google niye böyle bişey yaptı acaba??
))Yoo sallama hiç öyle bişey olmamıştı. Note 3 için türkiye ye gelmedi daha kitkat polonyada dağıtımına başlandı. Ayrıca şaşırmak lazım tabi note 3 htc one dan bin kat daha iyi ama neden ilk ona verilmiş o da tartışılır[DOUBLEPOST=1390934502,1390934440]
Kardeş note 3 donanım olarak iyi olabilir fakat one çok daha stabil örneğin note 3 ü olan arkadaş 1 ay öncesine kadar aspahaltı en yüksek görüntü modunda oynıyamıyordu
Telefonun ne note 3 mü?Benim telefonum google edition değil ama bugün banada geldi şuan olarak bikaç bildirim ve sarj simgesinin rengi değişmiş.
OneTelefonun ne note 3 mü?