Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HTC ONE 4.4.2 Telefonuma Geldi
Sponsorlu Bağlantılar
mafian
Üye
Ben 4.4.3 bekliyorum
blacktalon
Üye
Note 3e 4.4.2yi google hazirlayacagini sanan mallar var yav hala google saf androidi dagitir firmalar onu monteler touchwiz , sense gibi ayrica note 3e guncelleme gec gelmesi htcnin sorunu degil samsunga sor
fernoke
Üye
S4 son sürümü 4.3 dendi note 3 ise 4.4.2 son sürümü yani s5 4.5 olarak gelecek büyük ihtimalle note 4 de aynı gelicek ondan sonra sizlere 4.4.2 gelecek siz 1 yıl bekleyin ve samsung bundan sonra android çıkarmayacak tizen kullanacak
meccai_2
Üye
Bana 4.4.2 sistem güncellemesi olarak gelmedi. Manuel kurulum için link verebilir misiniz?
tatvan_013
Üye
arkadaşlar benim telefon türkiye garantili ama güncellemenin gelmesi lazımdı nie gelmedi güncelleme yardım
blacktalon
Üye
güncelleme gelmesi için 4.3 kurulu olması lazım biranda 4.2 den 4.4 e atlamıyor
Samsung Google tarafindan tehtit edildi bence dua edin yeni sürümü almasın note 3 maffola bilir galaxy s5 bulunan 4.4.2 sürüm olmasina rağmen telefon aşırı kasılmakta yani yeni sürüm çok basarısız yapıldı