HTC ONE 4.4.2 Telefonuma Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

pskpsk

Üye
    Konu Sahibi
HTC ONE 4.4.2 Telefonuma Geldi
HTC ONE 4.4.2 telefonuma geldi ve yükledim. Açıkcası ne değişti anlamadım, biraz inceleyim

sarisinboy123

Üye
Nası ya imkansız? Daha note 3 lere bile gelmedi kitkat sana nası geliyo? İyi bak 4.2.2 dir o

pskpsk

Üye
    Konu Sahibi
Fransa'da yayınlandığı haberleri vardı dün baktığımda güncelleme yoktu, bugün geldi,

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Gelebilir Buna Bu Kadar Şaşırmamak Lazım Arkadaşım Note 3'e 2 Gün Önce Gelmeye Başlamıştı Zaten

sarisinboy123

Üye
Gelebilir Buna Bu Kadar Şaşırmamak Lazım Arkadaşım Note 3'e 2 Gün Önce Gelmeye Başlamıştı Zaten
Yoo sallama hiç öyle bişey olmamıştı. Note 3 için türkiye ye gelmedi daha kitkat polonyada dağıtımına başlandı. Ayrıca şaşırmak lazım tabi note 3 htc one dan bin kat daha iyi ama neden ilk ona verilmiş o da tartışılır
Samsung hazırlayana kadar....
Samsung hazırlamıyo yalnız google hazırlıyo önce bil ondan sonra laf sok...

pskpsk

Üye
    Konu Sahibi
Yoo sallama hiç öyle bişey olmamıştı. Note 3 için türkiye ye gelmedi daha kitkat polonyada dağıtımına başlandı. Ayrıca şaşırmak lazım tabi note 3 htc one dan bin kat daha iyi ama neden ilk ona verilmiş o da tartışılır
Samsung hazırlamıyo yalnız google hazırlıyo önce bil ondan sonra laf sok...
Laf sokmak gibi seviyesizce bir çabam yok, google 4.4.2 yi neden önce htc ye verdi de samsunga vermedi ilginç

sarisinboy123

Üye
Laf sokmak gibi seviyesizce bir çabam yok, google 4.4.2 yi neden önce htc ye verdi de samsunga vermedi ilginç
Laf sokmak seviyesizlik değil bunu bi anla. İkincisi bende onu diyorum zaten google niye böyle bişey yaptı acaba??

Jackks

Jackks

Üye
Benim telefonum google edition değil ama bugün banada geldi şuan olarak bikaç bildirim ve sarj simgesinin rengi değişmiş.
Yoo sallama hiç öyle bişey olmamıştı. Note 3 için türkiye ye gelmedi daha kitkat polonyada dağıtımına başlandı. Ayrıca şaşırmak lazım tabi note 3 htc one dan bin kat daha iyi ama neden ilk ona verilmiş o da tartışılır[DOUBLEPOST=1390934502,1390934440]

Kardeş note 3 donanım olarak iyi olabilir fakat one çok daha stabil örneğin note 3 ü olan arkadaş 1 ay öncesine kadar aspahaltı en yüksek görüntü modunda oynıyamıyordu

Son düzenleme:

burak5319

Üye
Bu gün benim htc öne ye de geldi guncelleme performans olarak hissedilir bir artış olsada görünüm olarak pil göstergesi yesilden beyaza dönüştu okadar başka bişey fark etmedim henüz

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
htcyi ben güncelleme dostu zannetmezdim pek bu sefer hızlı davrandı s4 bile güncellemeyi alamamışke bu cihazın alması takdire şayan bişey

• Beğen
Tepkiler: sarisinboy123
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ooo HTC de büyük olay bu kendileri basına one için güncelleme vermeyeceğiz sense üzerine çalışacağız demişlerdi :)

emreli01

emreli01

Üye
Ne gibi farklılıklar var 4.4.2 ye baya iyi olacak deniyordu

osicik

Üye
hep büyük beklentiye girmeyelim diyoruz ama öyle bi anlatılıyor ki sanki tel kanatlanıp uçacak genede hayal kırıklığı olmasa iyi olur en azından şarj için diğer özellikler zaten iyiii.....

beyazkoza75

beyazkoza75

Üye
güncelleme ne kadar sürüyor ekranım takılı kaldı

serefgorgulu

Üye
desire 500 modeline de gelecek sanırım olası cihazlar arasına eklemişler htc sayfasında

Takipçi Satın Al

Üst Alt