Haber HTC One 2 için Lollipop Gelmeyecek !

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Fan diye hitap edenler önce az önce yazdığı yorumları okusun nefretlerini kusmaya yer arıyorlar belliki kuyruk acıları var yada maddiyat sıkıntıları var.
Insanlar ulaşmadıklarına çok sallar.

Print Screen

Print Screen

Üye
Lolipopu almaz ondan sonrakini alır belki. HTC bu Samsung değil.

Adamlar Lolipopu vermeyecek. Bir sonrakini alabilir yani. HTC'yi yedirmem kimseye burada hele Samsung kıyaslamasında.

Konuyu uzatan ben değilim sizin gereksiz yere fan saldırınız. Ben orada bunu almaz belki diğerini alır diyorum bunu anlamak zor değil.

Bana fan diyende kendini Samsung konusuna attığı yorumlara baksın.

Söylediklerin çok çatışıyor. Şuan dışarıdan bakan 10 yaşındaki çocuk HTC kullandığını sanar, açık ve net.

Serhan

Serhan

Üye
Olur olmaz beni ilgilendirmez ilk sayfayada belki alır yazdım. Fan kelimesinide üstüne alınıyorsan alın. Samsung fanları kendini hemen belli etti konuda onlara özellikle gelsin bu.
Ben hiçbişeyin fanı felan değilim sadece hoşuma giden firmanın telefonunu alırım , överim.
Fanlık mı oluyor bu ? Herkes kendi telefonunu över , benimkisi en iyisi diye kanıtlamak için. Bizim öyle bişey yaptığımız yok. Burda hiçkimsenin öyle yaptığı bişey yok. Biz tarafısz olarak fikirlerimizi söylüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

StatTrak

Üye
Açıkçası pek şaşırtmadı HTC ve Sony şuan iki ayağı çukurda durumlar değişirmi Sonynin suyu ısındı artık ama HTC belki kendini kurtarabilir. One 2 kullananlar için üzücü bir durum HTC nin güncelleme zaafı yüzünden daha da kan kaybetme ihtimali yüksek kendilerini toparlamaları lazim artik.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung kullandığın için çok biliyorsun demekki. Bir bak bakalım HTC şimdiye kadar kaç güncelleme vermiş.
Evet ben objektif bakarım sony veriyor paşa gibi sony kullanıcısıda sony güncelleme kalitesini her firmada bulamaz.

0MG90

0MG90

Üye
Ben hiçbişeyin fanı felan değilim sadece hoşuma giden firmanın telefonunu alırım , överim.
Fanlık mı oluyor bu ? Herkes kendi telefonunu över , benimkisi en iyisi diye kanıtlamak için. Bizim öyle bişey yaptığımız yok. Burda hiçkimsenin öyle yaptığı bişey yok. Biz tarafısz olarak fikirlerimizi söylüyoruz.
Bende fikrimi söyledim ama uzatan ben değilim gereksiz yere bana karşı çıkan kişiler.

StatTrak

Üye
Samsung kullandığın için çok biliyorsun demekki. Bir bak bakalım HTC şimdiye kadar kaç güncelleme vermiş.
Şuana kadar iki HTC kullandım ikiside bir tane bile sistem güncellemesi almadı 1 yıl boyunca abartılacak bişey yok.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
90 günlük güncelleme sözünü de tuttu demii arkadaşlar :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bazı fanlar yüzünden HTC'ye kötü bakmam ben kendilerine benzetmesinler. HTC'nin yeri bizde ayrı.

0MG90

0MG90

Üye
Şuana kadar iki HTC kullandım ikiside bir tane bile sistem güncellemesi almadı 1 yıl boyunca abartılacak bişey yok.
Ne kullandığını yaz.
Söylediklerin çok çatışıyor. Şuan dışarıdan bakan 10 yaşındaki çocuk HTC kullandığını sanar, açık ve net.
2 yıl kullandım telefonu kırana kadar kullandım bilen bilir forumda yinede çalıştı giriş seviyesi olmasına rağmen.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
kafanıza takmayın arkadaşlar iphone 4 ios 9 alacak. one 2 lolipop almamış olabilir ama android 6.0 alacak.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye
Bende Desire C kullandım o cihazın güncelleme alacağını sanıyorsan çok beklersin.

Bu da son yorumum buradaki kişilere karşıda son yorumum gerçek yüzünüzü göstermeniz iyi oldu marka sevdanız çok iyiymiş cidden.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Gerçekten iyi gördük objektif bakmayanları. Çok iyi kendilerini belli ettiler.

byAndroid

byAndroid

Üye
Biz mi marka sevdaliyiz sen mi! Koskoca htc açıklama yapıyor almicak diye sen hala direniyorsun ileriki güncellemeyi belki alacak diye bumu sevda! Bence senin ki kara sevda :D

• Beğen
Tepkiler: RetaXter, Print Screen ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Htc'nin açıklamasından sonra duygulanan CyanogenMod ekibi One mini 2'ye offical 5.0 desteği vereceklerini belirtti!

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

Üst Alt