Haber HTC One 2 için Lollipop Gelmeyecek !

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
    Konu Sahibi
HTC One 2 için Lollipop Gelmeyecek !
2014 Ekim ayında HTC'den One Mini 2 için Android Lollipop güncellemesi sunulacağı açıklanmıştı. Fakat geçtiğimiz gün HTC’nin Resmi Twitter hesabı üzerinden One Mini 2 için güncellemenin gelmeyeceği açıklandı.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yazık olmuş.

avast

avast

Üye
Lg g3 beat aldi one mini 2 htc yapmazdi boyle seyler aslinda bide 5.1.1 Verirse g2 ye stock tamam

avast

avast

Üye
Aymen oyle 1600 e sattilar simdi vermiyolar

byAndroid

byAndroid

Üye
Çok gereksiz bir telefondu one miniden ne farkı vardı sadece tasarım! O bu değil dedikleri gibi sanki amiral gemisi 1600 e sattılar.

0MG90

0MG90

Üye
Lolipopu almaz ondan sonrakini alır belki. HTC bu Samsung değil.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Snapdragon 410 Chipset sahip A3 lollipop geldi diye biliyorum.

0MG90

0MG90

Üye
Gelebilir. S3 mini, S4 mini?
Hiç değilse Samsung gibi saçma bahaneler söylemiyorlar direk vermiycez diyorlar.

0MG90

0MG90

Üye
Adamlar Lolipopu vermeyecek. Bir sonrakini alabilir yani. HTC'yi yedirmem kimseye burada hele Samsung kıyaslamasında.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 mini 1.5 gb Ram için yeterli performans sağlanamadı diye vazgeçildiyse aynısını Htc one mini 2 icin yapmis.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Eğer haber doğruysa. Yazııık yediremediler... :( :(
Adamlar Lolipopu vermeyecek. Bir sonrakini alabilir yani. HTC'yi yedirmem kimseye burada hele Samsung kıyaslamasında.
Neyin kafasını yaşıyorsun? Kendi hayal dünyanda birileri ile mi konuşuyorsun? HTC vermeyeceğiz dediyse vermeycek daha neyin muhabbeti peşindesin. Samsung konusu değil burası.

• Beğen
Tepkiler: ortak42, ~N.A.W.Y~, byAndroid ve 6 diğerleri
Print Screen

Print Screen

Üye
HTC kaldı mı ki ya? Açıkçası bana hiç cazip gelmiyor ve kimsenin elinde de görmüyorum ve görmem de bu gidişle. Çok kan kaybediyor açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

Üst Alt