Serhan
Üye
He iPhone 4 İOS 8 almadı , direk 9 alcak.Lolipopu almaz ondan sonrakini alır belki. HTC bu Samsung değil.
5.Sınıftan liseye geçmek gibi

He iPhone 4 İOS 8 almadı , direk 9 alcak.Lolipopu almaz ondan sonrakini alır belki. HTC bu Samsung değil.

Eğer haber doğruysa. Yazııık yediremediler...![]()
Neyin kafasını yaşıyorsun? Kendi hayal dünyanda birileri ile mi konuşuyorsun? HTC vermeyeceğiz dediyse vermeycek daha neyin muhabbeti peşindesin. Samsung konusu değil burası.
Neyini anlamıyorsun Serhan lolipop uygun değilse sonrakini alır diyorum. Adamlar hiç bi şekilde güncelleme almayacak demiyor Lolipop uygun değil diyor.He iPhone 4 İOS 8 almadı , direk 9 alcak.
5.Sınıftan liseye geçmek gibi![]()
yav he heİlk önce adam gibi konuş. Lolipopa uygun değilse sonrakine uygundur diyorum anlamıyor musun? Senin gibi fan değilim seni kimse geçemez merak etme.
Yaşına göre uygun yorum.yav he he
Bana fan diyene bak sen. Piyasada var mı öyle birden sürüm atlayan amiral cihaz? Göster inanalım boş vaatlerle gelme.İlk önce adam gibi konuş. Lolipopa uygun değilse sonrakine uygundur diyorum anlamıyor musun? Senin gibi fan değilim seni kimse geçemez merak etme.
Sence Lolipop uygun değilse diğeri nasıl uygun olacak ?Neyini anlamıyorsun Serhan lolipop uygun değilse sonrakini alır diyorum. Adamlar hiç bi şekilde güncelleme almayacak demiyor Lolipop uygun değil diyor.
Fanlık yapacaksanız adam akıllı yapın.
Neden olmasın? Lolipop uygun değil yazmışlar bunu kaç kere yazmam lazım anlaman için?Bana fan diyene bak sen. Piyasada var mı öyle birden sürüm atlayan amiral cihaz? Göster inanalım boş vaatlerle gelme.
Lolipopu almayan ilerdekini de almaz. Klasik firmanın kullanıcıya rest çekme hareketidir güncelleme vermemek. Ayrıca güncellemenin verilmeme nedenini donanım yetersizliği gibi bi kılıfa uydurmak ayrı bi kaypaklıktır.Neyini anlamıyorsun Serhan lolipop uygun değilse sonrakini alır diyorum. Adamlar hiç bi şekilde güncelleme almayacak demiyor Lolipop uygun değil diyor.
Fanlık yapacaksanız adam akıllı yapın.
Olur olmaz beni ilgilendirmez ilk sayfayada belki alır yazdım. Fan kelimesinide üstüne alınıyorsan alın. Samsung fanları kendini hemen belli etti konuda onlara özellikle gelsin bu.Sence Lolipop uygun değilse diğeri nasıl uygun olacak ?
Hiç böyle birşey gördün mü sen , bi önceki güncellemeyi almayıp , bir sonrakini alacak. Ben fanlık mı yapıyorum ?
5.1 Lollipop değil Gofret falan heralde öyle bir örneği varsa ispatlayın. Donanımın neyi yetersizmiş klasik firma cihaz postlama bahaneleri bunlar.Neden olmasın? Lolipop uygun değil yazmışlar bunu kaç kere yazmam lazım anlaman için?
kategoriyi başlatan sendin.Konuyu uzatan ben değilim sizin gereksiz yere fan saldırınız. Ben orada bunu almaz belki diğerini alır diyorum bunu anlamak zor değil.
Bana fan diyende kendini Samsung konusuna attığı yorumlara baksın.