Haber HTC One 2 için Lollipop Gelmeyecek !

Sponsorlu Bağlantılar

StatTrak

Üye
HTC absürt absürt işler yapıyor la zaten M9da ciddi bi satış yapamadın bari elindekilerinin kıymetini bil. Şu Asyalıların aralarında en iyisi yine Samsung diyerleri afallıyor teker teker. Düşene bi tekme de sen vuracaksın satamıyorlar sana sattırıyorlar sonrada ortada bırakıyorlar benim başıma gelen olay gibi.

Polymath

Polymath

Üye
Sonra htc niye zarar etti...

0MG90

0MG90

Üye
Eğer haber doğruysa. Yazııık yediremediler... :( :(

Neyin kafasını yaşıyorsun? Kendi hayal dünyanda birileri ile mi konuşuyorsun? HTC vermeyeceğiz dediyse vermeycek daha neyin muhabbeti peşindesin. Samsung konusu değil burası.

İlk önce adam gibi konuş. Lolipopa uygun değilse sonrakine uygundur diyorum anlamıyor musun? Senin gibi fan değilim seni kimse geçemez merak etme.

0MG90

0MG90

Üye
He iPhone 4 İOS 8 almadı , direk 9 alcak.
5.Sınıftan liseye geçmek gibi :ehe
Neyini anlamıyorsun Serhan lolipop uygun değilse sonrakini alır diyorum. Adamlar hiç bi şekilde güncelleme almayacak demiyor Lolipop uygun değil diyor.

Fanlık yapacaksanız adam akıllı yapın.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İlk önce adam gibi konuş. Lolipopa uygun değilse sonrakine uygundur diyorum anlamıyor musun? Senin gibi fan değilim seni kimse geçemez merak etme.
Bana fan diyene bak sen. Piyasada var mı öyle birden sürüm atlayan amiral cihaz? Göster inanalım boş vaatlerle gelme.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Serhan

Serhan

Üye
Neyini anlamıyorsun Serhan lolipop uygun değilse sonrakini alır diyorum. Adamlar hiç bi şekilde güncelleme almayacak demiyor Lolipop uygun değil diyor.

Sence Lolipop uygun değilse diğeri nasıl uygun olacak ?
Hiç böyle birşey gördün mü sen , bi önceki güncellemeyi almayıp , bir sonrakini alacak. Ben fanlık mı yapıyorum ?

0MG90

0MG90

Üye
Bana fan diyene bak sen. Piyasada var mı öyle birden sürüm atlayan amiral cihaz? Göster inanalım boş vaatlerle gelme.
Neden olmasın? Lolipop uygun değil yazmışlar bunu kaç kere yazmam lazım anlaman için?

StatTrak

Üye

Lolipopu almayan ilerdekini de almaz. Klasik firmanın kullanıcıya rest çekme hareketidir güncelleme vermemek. Ayrıca güncellemenin verilmeme nedenini donanım yetersizliği gibi bi kılıfa uydurmak ayrı bi kaypaklıktır.

byAndroid

byAndroid

Üye
Htc çalışanı........ :D

0MG90

0MG90

Üye
Sence Lolipop uygun değilse diğeri nasıl uygun olacak ?
Hiç böyle birşey gördün mü sen , bi önceki güncellemeyi almayıp , bir sonrakini alacak. Ben fanlık mı yapıyorum ?
Olur olmaz beni ilgilendirmez ilk sayfayada belki alır yazdım. Fan kelimesinide üstüne alınıyorsan alın. Samsung fanları kendini hemen belli etti konuda onlara özellikle gelsin bu.

Print Screen

Print Screen

Üye
Al eline mısır izle sinemadan keyifli yeminle

• Beğen
Tepkiler: ortak42, ~N.A.W.Y~ ve byAndroid
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Neden olmasın? Lolipop uygun değil yazmışlar bunu kaç kere yazmam lazım anlaman için?
5.1 Lollipop değil Gofret falan heralde öyle bir örneği varsa ispatlayın. Donanımın neyi yetersizmiş klasik firma cihaz postlama bahaneleri bunlar.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
fan olarak degil objektif cevap yazsan tamam eyvallah.

0MG90

0MG90

Üye
Konuyu uzatan ben değilim sizin gereksiz yere fan saldırınız. Ben orada bunu almaz belki diğerini alır diyorum bunu anlamak zor değil.

Bana fan diyende kendini Samsung konusuna attığı yorumlara baksın.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yeni Ceo da Elop tipi olmasin kariyer gecmisi hakkinda bilgisi olan var mi?Cok keskin dususler bunlar kasitli gibi.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sony fanları herkesi Sony sanıyor yazık onlar bilmez firma bahanelerini.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu uzatan ben değilim sizin gereksiz yere fan saldırınız. Ben orada bunu almaz belki diğerini alır diyorum bunu anlamak zor değil.

Bana fan diyende kendini Samsung konusuna attığı yorumlara baksın.
kategoriyi başlatan sendin.

Üst Alt