acele etmemek lazim n8 de tecrube ettik
N9 alınmaz zaten ya fiyatı hak etmiyor .N9 almadığım için çok bahtiyarım.
N9 alınmaz zaten ya fiyatı hak etmiyor .
Aynen paşam, ama bir ara gönlümü kaptırmıştım işte iyiki almadım...
N9 alınmaz zaten ya fiyatı hak etmiyor .
Öyle yapmayı düşünüyorum abi.aynen alırım lumia900 ümü bakarım keyfime
Aynen paşam, ama bir ara gönlümü kaptırmıştım işte iyiki almadım...
----------Eklendi @ 09:43:43 ---------- Yazıldı @ 09:43:07 ----------
Öyle yapmayı düşünüyorum abi.
benim lumia900 kesin siparişi verdim bile ingiltereden getirtiyorum tek sıkıntı o zamana kadar 910 veya üstü daha iyi donanımlısı çıkarsa 900ü hanıma verip bi daha sipariş etmem gerekicek
cihaz elinize gectiginde sizden guzel bir inceleme bekliyorum usta öncelikle hayirli olsuncihaz elinize gectiginde sizden guzel bir inceleme bekliyorum
![]()
Hayırlı olsun, Ordaki fiyatı bellimi abi kaça getirtiyorsun?benim lumia900 kesin siparişi verdim bile ingiltereden getirtiyorum tek sıkıntı o zamana kadar 910 veya üstü daha iyi donanımlısı çıkarsa 900ü hanıma verip bi daha sipariş etmem gerekicek
Hayırlı olsun, Ordaki fiyatı bellimi abi kaça getirtiyorsun?
Benim de fransada abim var ama daha önce hiç birşey istemedim ondan yakın bir fiyat olursa ondan göndermesini isterim artık. Bu arada oradaki fiyatı 480 Euro olarak düşünülüyormuş.net rakam belli degil ama 850$ olucak heralde almanya fiyatının açıklanmasını bekliyorum şu anda aralarında 20 gün farkediyor ama çok fark olursa almanyadan getirticem
ama çok sorun değil alıştık sonuçta ama 4s direk fotonun orjinal görüntüsünü sunarken 808 de klasik olarak ilk ekrana ön izleme resmi çıkıyor zum yapınca bulanık görüntü gelip sonradan netleşiyor ram konusunda halen baya bir cimriyiz yani 
Benim de fransada abim var ama daha önce hiç birşey istemedim ondan yakın bir fiyat olursa ondan göndermesini isterim artık. Bu arada oradaki fiyatı 480 Euro olarak düşünülüyormuş.
İyi diyorsun abi, gerçi abim ve yengem için her iki yılda bir 2 Euro karşılığı kullandıkları operatör tarafından telefon seçme hakları veriliyor. Bu sene benim için seçmelerini isterim artık.eger orda sabit kalan birisi varsa 480€ ödemene gerek yok simkilitsiz kontratlı al daha iyi olur gerçi simkilitli de olsa farketmez açılır yani
HTC yazılımsal iyileştirmelere devam etsin Pureview yalnızca yazılımsal değil donanımsal bi olay da 41mp sensör(normal bir cihazın içerisine bu sensör nasıl yerleşir merak ediyorum) ve bunu sentezleyecek bir yazılım ile Nokia gerçekten güzel birşey yapmış gibi duruyor