htc:nokianın purewiew kamerasına yanıt verdi:imagesense

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
one2one2

one2one2

Üye
acele etmemek lazim n8 de tecrube ettik

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
N9 almadığım için çok bahtiyarım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Cihaz tanıtıldıgı zaman sahip oldugu kamerasıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti.Çünkü yeni akıllı cihazları incelediğimizde genellikle 8 yada 12 MP arası bir kameraya sahiplerdi.Fakat beğenilmeyen ve garipsenen noktası cihazın sahip oldugu işletim sistemiydi.Çünkü Nokia-Mictosoft’la anlaşmıştı ve çıkardıgı cihazlarda Windows Phone kullanıyordu.

Nokia’dan Jo Harlow,Fin gazetesi Aamulehti’ye verdiği röportajda PureView teknolojisini Lumia cihazlara geleceğini söyledi.Ve bu işlemin çok uzun sürmeyeceğini de ekledi.
Lumialar fena coşacak vallahi

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Arka tarafta çıkıntı olmayacak mı diyor HTC ?

808 kamerası büyük duruyor :(

SilentOne

SilentOne

Üye
htc kendi geliştirdiği teknolojiyi kullanıyor ama çekilen fotolar noki 808 kadr kaliteli ve etklimi 5mp ile sensor ve püriview teknoloji ile 41mp yi yararttı htc de aynı etkiyi yaratırsa iyidir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aynen paşam, ama bir ara gönlümü kaptırmıştım işte iyiki almadım...

----------Eklendi @ 09:43:43 ---------- Yazıldı @ 09:43:07 ----------

Öyle yapmayı düşünüyorum abi.

benim lumia900 kesin siparişi verdim bile ingiltereden getirtiyorum tek sıkıntı o zamana kadar 910 veya üstü daha iyi donanımlısı çıkarsa 900ü hanıma verip bi daha sipariş etmem gerekicek

covar

covar

Üye
nokia her zaman ilk tercih olmalı android hikaye ben memnunum nokia belleden

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

benim lumia900 kesin siparişi verdim bile ingiltereden getirtiyorum tek sıkıntı o zamana kadar 910 veya üstü daha iyi donanımlısı çıkarsa 900ü hanıma verip bi daha sipariş etmem gerekicek

usta öncelikle hayirli olsun:) cihaz elinize gectiginde sizden guzel bir inceleme bekliyorum ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlı olsun, Ordaki fiyatı bellimi abi kaça getirtiyorsun?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun, Ordaki fiyatı bellimi abi kaça getirtiyorsun?

net rakam belli degil ama 850$ olucak heralde almanya fiyatının açıklanmasını bekliyorum şu anda aralarında 20 gün farkediyor ama çok fark olursa almanyadan getirticem

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
net rakam belli degil ama 850$ olucak heralde almanya fiyatının açıklanmasını bekliyorum şu anda aralarında 20 gün farkediyor ama çok fark olursa almanyadan getirticem
Benim de fransada abim var ama daha önce hiç birşey istemedim ondan yakın bir fiyat olursa ondan göndermesini isterim artık. Bu arada oradaki fiyatı 480 Euro olarak düşünülüyormuş.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
HTC yazılımsal iyileştirmelere devam etsin Pureview yalnızca yazılımsal değil donanımsal bi olay da 41mp sensör(normal bir cihazın içerisine bu sensör nasıl yerleşir merak ediyorum) ve bunu sentezleyecek bir yazılım ile Nokia gerçekten güzel birşey yapmış gibi duruyor
Bu arada 4S ile 808 karşılaştırmasında yine dikkatimi çeken çekilmiş fotoğrafa yapılan zum sırasında Nokia klasik beklemesini yapıyor :) ama çok sorun değil alıştık sonuçta ama 4s direk fotonun orjinal görüntüsünü sunarken 808 de klasik olarak ilk ekrana ön izleme resmi çıkıyor zum yapınca bulanık görüntü gelip sonradan netleşiyor ram konusunda halen baya bir cimriyiz yani :)

bu arada video sırasında fotoğraf çekimi çok güzel bir özellik de bunu kesin video kayıt kalitesinde çekiyordur HTC o zaman ne anlamı kaldı ki o fotoğrafın? haa farklı birşeyse bakmak lazım ama 1080p kayıt yapan bir cihazda video çekerken aynı anda fotoğraf çekmenin pek bir anlamı yok bence. çünkü video düzenleyiciye ufak bir özellik eklersin sonra videonun istediğin anını(30 fps lik kayıt var sonuçta) en çok beğendiğin kareyi 1080p olarak kaydedersin ve bunu rahat rahat yaparsın hiç o anda kendini kasmaya gerek yok yani

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Benim de fransada abim var ama daha önce hiç birşey istemedim ondan yakın bir fiyat olursa ondan göndermesini isterim artık. Bu arada oradaki fiyatı 480 Euro olarak düşünülüyormuş.

eger orda sabit kalan birisi varsa 480€ ödemene gerek yok simkilitsiz kontratlı al daha iyi olur gerçi simkilitli de olsa farketmez açılır yani

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
eger orda sabit kalan birisi varsa 480€ ödemene gerek yok simkilitsiz kontratlı al daha iyi olur gerçi simkilitli de olsa farketmez açılır yani
İyi diyorsun abi, gerçi abim ve yengem için her iki yılda bir 2 Euro karşılığı kullandıkları operatör tarafından telefon seçme hakları veriliyor. Bu sene benim için seçmelerini isterim artık.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
HTC yazılımsal iyileştirmelere devam etsin Pureview yalnızca yazılımsal değil donanımsal bi olay da 41mp sensör(normal bir cihazın içerisine bu sensör nasıl yerleşir merak ediyorum) ve bunu sentezleyecek bir yazılım ile Nokia gerçekten güzel birşey yapmış gibi duruyor

degişmeyen gerçek nokia bu konuda öncülük etmiş oldu ve öylede devam edicek gibi görünüyor sırada ultrahd ekranlı telefonlar var heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt