Htc nin Tüm Modelleri için Güncelleme Tarihleri...

Sponsorlu Bağlantılar

Mate35

Üye
Desire X içinde 4.1 gelmeyecek galiba.

devilspath

devilspath

Üye
arkadaslar telefonunu gsm firmasindan alanlar icin (vodafone,turkcell,avea) guncelleme gec geliyor.. htcnin kendi sitesinden son guncellemeyi indirebilirsiniz.. garanti de bozulmuyor..

rejissor007

Üye
One s yokmush

rejissor007

Üye
HTC one s guncellemesi yokmu

Chimera1110

Üye
One X için 4.1.2 ne zaman gelir acaba.Teşekkurler

iswwail

Üye
yeni güncelleme nezaman J.B telefonum HTC Evo 3D

gencates

Üye
htc desire sv neden yok peki?

tecno_man

tecno_man

Üye
HTC One için de yok mu ya?

batiusta

Üye
HTC DESIRE X için güncelleme ne zaman çıkacak bilginiz varmı

zehirrrr

Üye
HTC EVO 3D kullanıyorum ve merakla güncelleme bekliyorum umarım gelir. Gerçi
HTC EVO 3DHaziran – Temmuz demişsin..

Haziran bitti :) Temmuz geliyo ama hala güncelleme yok... Nasıl olacak bilmiyorum

Mahmutylmz00

Mahmutylmz00

Üye
:tşk:

batiusta

Üye
Bu tarihleri en son ne zaman gunceliyeceksiniz yeni telefon tarih guncellemeleri icin

MasteLaa

MasteLaa

Üye
HTC EVO 3D kullanıyorum ve merakla güncelleme bekliyorum umarım gelir. Gerçi
HTC EVO 3DHaziran – Temmuz demişsin..

Haziran bitti :) Temmuz geliyo ama hala güncelleme yok... Nasıl olacak bilmiyorum
Merhaba bu güncelleme tarihleri geçen sene için yayınlandı. Bunların hepsi İCS ( İce Cream Sandwich) güncellemesi tarihidir. Yanlış anlaşılmasın lütfen. İyi Günler...

- - - Eklendi - - -

Bu tarihleri en son ne zaman gunceliyeceksiniz yeni telefon tarih guncellemeleri icin
Eğer ki Htc firması geçen sene ki gibi bir tablo yayınlarsa veya tüm telefonları güncelleyeceğine dair bir bilgi duyurulursa bizde burda yayınlarız. İyi Günler... :)

- - - Eklendi - - -

Şu an için yapılan açıklamalara göre Jelly Bean 4.2.2 güncellemesi One X, One XL, One X+ ve One (Dağıtılmaya başlandı) modellerine getireleceği duyuruldu bilginize. İyi Günler... :)

Üst Alt