DreaMagiC
Üye
Teşekkürler![]()

Teşekkürler![]()

Temmuzda gelir diye tahmin ediyorum ama yine de tam bir bilgi yok ama geleceği kesinHTC INCREDIBLE S tahmini guncellemesi ne zaman gelir ?

Bu ayın 16 sında gelicek haberin olsunHTC INCREDIBLE S tahmini guncellemesi ne zaman gelir ?

Desire S hakında bilgi yok henüz 16 sında İncdrible S e güncelleme geldi.Selam Desire S hala güncelleme düşmüyor, daha ne kadar beklemeliyiz bilen varmı?
Aynen öylebir ara desire hd ye güncelleme gelmeyecek diye kanadalı telus adlı telekominikasyon firmasından açıklama geldi ama htc bunu yalanladı yani desire s de dahil desire hd yede gelecek inşallah

htc one s beatsaudio aldim hakkinda bilgi alabilirmiyim. morelocal den tr indirdim ama cok net karsilamiyor.
Htc one s, one serisinden güzel bi telefon lakin senin yerinde olsaydım biraz para daha ekler one x alırdım gerçi tercih meselesihtc one s beatsaudio aldim hakkinda bilgi alabilirmiyim. morelocal den tr indirdim ama cok net karsilamiyor.

one v'ye 4.1 gelecekmi
Sistem yetersiz görüldü stabilize sorunları yaşadığı için.desire hd neden guncellemesi iptal oldu acaba