Htc nin Tüm Modelleri için Güncelleme Tarihleri...

Sponsorlu Bağlantılar

xeLa

Üye
HTC INCREDIBLE S tahmini guncellemesi ne zaman gelir ?

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
htc wildfire için yeni guncelleme gelir mi?

freestyler33

freestyler33

Üye
Selam Desire S hala güncelleme düşmüyor, daha ne kadar beklemeliyiz bilen varmı?

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
bir ara desire hd ye güncelleme gelmeyecek diye kanadalı telus adlı telekominikasyon firmasından açıklama geldi ama htc bunu yalanladı yani desire s de dahil desire hd yede gelecek inşallah

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
bir ara desire hd ye güncelleme gelmeyecek diye kanadalı telus adlı telekominikasyon firmasından açıklama geldi ama htc bunu yalanladı yani desire s de dahil desire hd yede gelecek inşallah
Aynen öyle :oke:

athena81

Üye
htc one s beatsaudio aldim hakkinda bilgi alabilirmiyim. morelocal den tr indirdim ama cok net karsilamiyor.

abandonware

abandonware

Üye
htc one s beatsaudio aldim hakkinda bilgi alabilirmiyim. morelocal den tr indirdim ama cok net karsilamiyor.

iyi telefon inş kazıklanmamışsındır = one s vatan comp; 1700 tl = one x bizim telefoncu; 1850 tl

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
desire hd için güncelleme yok maalesef:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Htc one s, one serisinden güzel bi telefon lakin senin yerinde olsaydım biraz para daha ekler one x alırdım gerçi tercih meselesi:)

anectodist

anectodist

Üye
one v'ye 4.1 gelecekmi

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
Öne v için 4.1 biraz zor

mert5800

Üye
desire hd neden guncellemesi iptal oldu acaba

paki96