Hala bir açıklama yok maalesef en kısa sürede geleceğini bildiriyorlar konuştum...Desire S ne zaman gelecek Haziran Temmuz diye açıklama olmuş ama hala tık yok![]()
Hala bir açıklama yok maalesef en kısa sürede geleceğini bildiriyorlar konuştum...

Teşekkürler.
Bekleyelim bakalım![]()

kardeş tamam da HTC EVO 3D de 3G ŞEBEKE MOBİL görüntülü görüşme yapılamıyor bunun çaresi yokmu güncelleme ile bu sorun çözülebilir mi teşekkür
- - - Eklendi - - -
HTC EVO 3D de 3G şebeke den görüntülü görüşme yok bunu güncelleme ile çözülemez mi teşekkür
Evet kesin gelecek bununla ilgili açıklama yapıldıone x e 4.1 jean surümü gelcek mi arkadaslar bilgisi olan varmı

En son çıkan haberlere göre gelmeyecek stabilite sorunları yaşadığı için listeden çıkarıldı şeklinde oldu ancak hala kesin bir şey yok.Desire hd için kesin 4.0 gelecekmi
Desire hd için kesin 4.0 gelecekmi
kardeş tamam da HTC EVO 3D de 3G ŞEBEKE MOBİL görüntülü görüşme yapılamıyor bunun çaresi yokmu güncelleme ile bu sorun çözülebilir mi teşekkür
- - - Eklendi - - -
HTC EVO 3D de 3G şebeke den görüntülü görüşme yok bunu güncelleme ile çözülemez mi teşekkür
Maalesef gelmeyecek güncelleme...Desire hdnin romu kaç? Desire hdnin hiç şansı yok mu![]()
![]()
Telefonunuzu rootlayarak sürümünü yükseltebilirsiniz... Rom hakkında bilgi derken Rom'un ne işe yaradığına dair genel bilgi mi ?DESİRE S'e BİLE GELİYOR DESİRE HD'NİN ROMUNU SÖYLERMSİNİZ HEM ROM HAKKINDA KISA BİR BİLGİ VERİRMİSİNZ
Herşey ortada zaten senin konun üst konu vermeme gerek yok herkes görebilir...dreamagic; konuda benim konumunda linkini verebilirsen memnun olucamşahsen ben senin konunu küçük bir yere verdim.
Rom demek kullandığın sistemin değiştirilmiş haline düşünün modifiye yapabileceğin istediğini değiştirebileceğin kısıtlamanın ortadan kalkması performansını artırabileceğin şekilde sistemi değiştirme gibi diyelim. Rom kaç değilde Desire HD; Android 2.3.5 Gingerbread kullanıyor galiba son sürüm olarak. Ama eğer isterseniz yeni rom yükleyerek İCS ye yükseltmeniz mümkün. Uygun romu bulup telefonu rootlamanız gerek bu da telefonunuz varsa garantinin bitmesi anlamına geliyor ülkemizde...Yani rom ne demek ben bilmiyorum da ayrıca hd desire romu kaç ?
Rom demek kullandığın sistemin değiştirilmiş haline düşünün modifiye yapabileceğin istediğini değiştirebileceğin kısıtlamanın ortadan kalkması performansını artırabileceğin şekilde sistemi değiştirme gibi diyelim. Rom kaç değilde Desire HD; Android 2.3.5 Gingerbread kullanıyor galiba son sürüm olarak. Ama eğer isterseniz yeni rom yükleyerek İCS ye yükseltmeniz mümkün. Uygun romu bulup telefonu rootlamanız gerek bu da telefonunuz varsa garantinin bitmesi anlamına geliyor ülkemizde...Yani rom ne demek ben bilmiyorum da ayrıca hd desire romu kaç ?