Htc nin Tüm Modelleri için Güncelleme Tarihleri...

Sponsorlu Bağlantılar

aykutozkann

aykutozkann

Üye
Desire S ne zaman gelecek Haziran Temmuz diye açıklama olmuş ama hala tık yok :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
kartal555

kartal555

Üye
kardeş tamam da HTC EVO 3D de 3G ŞEBEKE MOBİL görüntülü görüşme yapılamıyor bunun çaresi yokmu güncelleme ile bu sorun çözülebilir mi teşekkür

- - - Eklendi - - -

HTC EVO 3D de 3G şebeke den görüntülü görüşme yok bunu güncelleme ile çözülemez mi teşekkür

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
kardeş tamam da HTC EVO 3D de 3G ŞEBEKE MOBİL görüntülü görüşme yapılamıyor bunun çaresi yokmu güncelleme ile bu sorun çözülebilir mi teşekkür

- - - Eklendi - - -

HTC EVO 3D de 3G şebeke den görüntülü görüşme yok bunu güncelleme ile çözülemez mi teşekkür

Htc firması hiç bi cihazında görüntülü görüşmeye destek vermiyor maalesef boyle birşey güncelleme ile mümkün olabilir ancak getireceklerini zannetmiyorum açıkçası. Bunun yerine Skype veya Tango gibi uygulamaları kullanabilirsiniz daha avantajlıdır saygılar...

ultrasivas

Üye
one x e 4.1 jean surümü gelcek mi arkadaslar bilgisi olan varmı

enes005

enes005

Üye
Desire hd için kesin 4.0 gelecekmi

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
En son çıkan haberlere göre gelmeyecek stabilite sorunları yaşadığı için listeden çıkarıldı şeklinde oldu ancak hala kesin bir şey yok.

abandonware

abandonware

Üye

neyazıkki gelmeyecek; sebebi olarak cihazın güncellemeler için ayrılmış "rom"unun ICS yi alabilecek kadar kapasitesi olmadığı için yanlızca 2.3.6 güncellemesi yayınlanacak diye okumuştum.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

neyazıkki güncelleme ile gelmiyor. Güncelleme ile gelenler için bknz: http://www.maxicep.com/htc/htc-yasa...urulur-detaylar-ekran-goruntuleri-666370.html

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Tablodaki cihazlardan herhangi birine güncelleme gelmeyen var mı acaba ???

enes005

enes005

Üye
Desire hdnin romu kaç? Desire hdnin hiç şansı yok mu:( :(

enes005

enes005

Üye
DESİRE S'e BİLE GELİYOR DESİRE HD'NİN ROMUNU SÖYLERMSİNİZ HEM ROM HAKKINDA KISA BİR BİLGİ VERİRMİSİNZ

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
DESİRE S'e BİLE GELİYOR DESİRE HD'NİN ROMUNU SÖYLERMSİNİZ HEM ROM HAKKINDA KISA BİR BİLGİ VERİRMİSİNZ
Telefonunuzu rootlayarak sürümünü yükseltebilirsiniz... Rom hakkında bilgi derken Rom'un ne işe yaradığına dair genel bilgi mi ?

abandonware

abandonware

Üye
dreamagic; konuda benim konumunda linkini verebilirsen memnun olucam :) şahsen ben senin konunu küçük bir yere verdim.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
dreamagic; konuda benim konumunda linkini verebilirsen memnun olucam :) şahsen ben senin konunu küçük bir yere verdim.
Herşey ortada zaten senin konun üst konu vermeme gerek yok herkes görebilir...

enes005

enes005

Üye
Yani rom ne demek ben bilmiyorum da ayrıca hd desire romu kaç ?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Rom demek kullandığın sistemin değiştirilmiş haline düşünün modifiye yapabileceğin istediğini değiştirebileceğin kısıtlamanın ortadan kalkması performansını artırabileceğin şekilde sistemi değiştirme gibi diyelim. Rom kaç değilde Desire HD; Android 2.3.5 Gingerbread kullanıyor galiba son sürüm olarak. Ama eğer isterseniz yeni rom yükleyerek İCS ye yükseltmeniz mümkün. Uygun romu bulup telefonu rootlamanız gerek bu da telefonunuz varsa garantinin bitmesi anlamına geliyor ülkemizde...

- - - Eklendi - - -

Rom demek kullandığın sistemin değiştirilmiş haline düşünün modifiye yapabileceğin istediğini değiştirebileceğin kısıtlamanın ortadan kalkması performansını artırabileceğin şekilde sistemi değiştirme gibi diyelim. Rom kaç değilde Desire HD; Android 2.3.5 Gingerbread kullanıyor galiba son sürüm olarak. Ama eğer isterseniz yeni rom yükleyerek İCS ye yükseltmeniz mümkün. Uygun romu bulup telefonu rootlamanız gerek bu da telefonunuz varsa garantinin bitmesi anlamına geliyor ülkemizde...

Üst Alt