Htc nin Tüm Modelleri için Güncelleme Tarihleri...

Sponsorlu Bağlantılar

enes005

enes005

Üye

Rom demek kullandığın sistemin değiştirilmiş haline düşünün modifiye yapabileceğin istediğini değiştirebileceğin kısıtlamanın ortadan kalkması performansını artırabileceğin şekilde sistemi değiştirme gibi diyelim. Rom kaç değilde Desire HD; Android 2.3.5 Gingerbread kullanıyor galiba son sürüm olarak. Ama eğer isterseniz yeni rom yükleyerek İCS ye yükseltmeniz mümkün. Uygun romu bulup telefonu rootlamanız gerek bu da telefonunuz varsa garantinin bitmesi anlamına geliyor ülkemizde.

Telefonu bu yıl aldım. Garanti bitiyorsa yapmam. bide htc'nin diğer telfonlarında örneğin sensation'da ayna , radyo istasyonu gibi değişik uygulamalar var. Onları root yapmadan (htc varsayılan uygulamaları) kendi desire hd'me yükleyebilirmiyim ?

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Aynısını bulamayabilirsiniz. Google Play Store dan araştırarak aynısı olmasa da aynı işlevde başka uygulamalar bulabilirsiniz.

batuhanaydo

Üye
Htc desire c neden yok.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
DesireHD gibi bir cihaz için çok büyük talihsizliktir((

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi

nokia603belle

Üye
Hd2leo ma caktim android4.4u u ucuyorum agalar:)))

Dj-KaRuS

Üye
Desire Z Neden Yok Listede ?

osmanp82

Üye
One V'ye güncelleme olacak mı acaba?
slm

passenger_45

Üye
verdiğniz tarihte güncelleme olacaktı ya eylül oldu daha hala yok desire S

aykutozkann

aykutozkann

Üye
desire s güncelleme geldi. 4.04 ice cream ve sense 3.6 geldi

mert5800

Üye
desire hd 2.3.6 güncelleme geldi....süperr...

barbaros17

Üye
desire s ıcs ne zaman gelicek bi bilgisi olan arkadaş var mi eylül ayı da bitti vodafone dan aldım telefonu

cenkreklam

Üye
mrb bende htc desire s var ama güncellemeye bakıyorum yeni güncelleme yok diyor sizlerde nasil yeni güncelleme var oluyor?

reveletion

Üye
Htc incredible s bekle bekle bunalti ne zaman gelecek bu güncelleme bilen varmı?

FK5896

FK5896

Üye
bundan başka güncelleme olmicak sanırım.. :(

.Chuck.

Üye
Arkadaşlar Htc explorer güncelleme gelecekmi

Üst Alt