htc nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

krdohasan

krdohasan

Üye
    Konu Sahibi

2side doğru kardeş mangdaşire farklı bi açıdan temas etmiş olaya :D
anladım kardeş. Yahu işletim sistemi windows deil mi ben ona takıldım hala daha android diosun öbür üye mangdaşire de demiş mutfak robotu diye anlamadım ben. bi de Mangdaşire ismi yanlış kardeş manga o grubun adı.

----------Eklendi @ 15:12:36 ---------- Yazıldı @ 15:12:08 ----------

Bana bi tüf tüf gönder krdohasan p.mden irtibata geçelim.
tüftüf yok kardeş bizde satmıoz

cehili

cehili

Üye
Sen bulursun yap bi kıyak acil lazım.

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
yöneticilerden biri şunun ip numarası na baksın kimmiş bu fakecik :ehe

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ben şüphelenmeye başladım:hmmm:hmmm
bu formdan birisi olabilir

PureFood

PureFood

Üye
anladım kardeş. Yahu işletim sistemi windows deil mi ben ona takıldım hala daha android diosun öbür üye mangdaşire de demiş mutfak robotu diye anlamadım ben. bi de Mangdaşire ismi yanlış kardeş manga o grubun adı.

----------Eklendi @ 15:12:36 ---------- Yazıldı @ 15:12:08 ----------

tüftüf yok kardeş bizde satmıoz

mangdaşire manga mı. d,ş,i,r,e harfleri ne demek o zaman. :D Senin nickinde de krdohasan yazıyo ama bende o nickten bi harfi çıkarayım bak ne anlama geliyor :kop:

HTC'ye hem Android (yani uzaylı,yaratık,mutfak robotu,robot vs hangiyse :D) hemde Windows yüklenebiliyor. Aman dikkat et aynı anda değil onu da sorma şimdi :D

• Beğen
Tepkiler: mangdaşire
.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Yöneticilerde mi kafa buluyor nedir :kop:

mangdaşire

mangdaşire

Üye

mangdaşire manga mı. d,ş,i,r,e harfleri ne demek o zaman. :D Senin nickinde de krdohasan yazıyo ama bende o nickten bi harfi çıkarayım bak ne anlama geliyor :kop:

HTC'ye hem Android (yani uzaylı,yaratık,mutfak robotu,robot vs hangiyse :D) hemde Windows yüklenebiliyor. Aman dikkat et aynı anda değil onu da sorma şimdi :D
:ehe şu elemanın nickini hep "kürdohasan" gibi okuyorum :kop:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
waryanli

waryanli

Üye
Yok arkadaşlar HTC’nin telefon olduğunu hepimiz biliyoruz Iphone’ninde ama insanlarımız bu kadar uygulama ve kullanım kolaylığı dururken hala Symbian telefonları almak yerine neden HTC, Android vs alternatifler arıyor? Sanırım bu konuda o yüzden açıldı. Yurdum insanı işte HTC MTC ne :bigstar:

krdohasan

krdohasan

Üye
    Konu Sahibi
bazen hmza diye kullanıyor bazen de hamza diye kullanıor. Çünkü a türkçeye özgü karakter olmadığından her türlü kullanabilio.

cehili

cehili

Üye
Ne oldu bizim tüf tüf krdooo ?

krdohasan

krdohasan

Üye
    Konu Sahibi
Bi de bizim hamza lazdır ama diyarbakırda işi ne onu bilmiom.

----------Eklendi @ 15:44:57 ---------- Yazıldı @ 15:44:38 ----------

Ne oldu bizim tüf tüf krdooo ?
Yok kardeş senin için akşam depoya bakıcam, ama sanmıom olduğunu.

PureFood

PureFood

Üye
He gerçek yaşın da 34 mü yoksa 3+4 ün toplamı falan mı :D

krdohasan

krdohasan

Üye
    Konu Sahibi
34 kardeş.

cehili

cehili

Üye
Bak kardeş ama sağlam olsun sicili temiz olsun tutukluk yaparsa senin üzerine sıkarım.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Bi de bizim hamza lazdır ama diyarbakırda işi ne onu bilmiom.

----------Eklendi @ 15:44:57 ---------- Yazıldı @ 15:44:38 ----------

Yok kardeş senin için akşam depoya bakıcam, ama sanmıom olduğunu.
sanırım sen dabanca satıyon,sende su dabancası var mı?:kop:saglam bişi olsun yazın bahçeye çok kedi kaçıyor,ıslatmak zorunda kalıyorum,şöyle bi ıslatışta yan yana 3 kediyi birden ıslatabilsin.:ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt