HTC HD2'ye MeeGo Yüklendiğini biliyormuydunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
HTC HD2'ye MeeGo Yüklendiğini biliyormuydunuz
Şu An Nasıl Yüklenildiği Bilinmiyor ama Yakın zamanda kendi yüklediği kişi tarafından açıklanması bekleniyor .

Biz Merakla Bekliyoruz

Buyrun Video

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

technoshark

technoshark

Üye
Makina epey bir yavaşlamış gibi görünüyor ? bana mı öyle geliyor

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Makina epey bir yavaşlamış gibi görünüyor ? bana mı öyle geliyor
Bundan Önce bir Video Daha yayınlandı Bunlar Deneme süreci işletim sistemi en iyileştirildikten sonra piyasaya düşecek .

pRime.

pRime.

Üye
bilinen birşey, bir sürü videosu dolanıyor internette

Uruloki

Uruloki

Üye
makinanın yavaşlığı ile alakalı değil necmi de belirtmiş N900 bile yavaş yani resmi yayınlandığı halde yavaş MeeGo 1.3ün çıkmasını bekliyorlar ki o da çıktı sanırsam ama beta

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
bilinen birşey, bir sürü videosu dolanıyor internette
İnternnete bulunan iki videodan biri ikiside sahibine ait bir önceki videoda hızı daha yavaş bu sistemin düzeltilmiş hali
makinanın yavaşlığı ile alakalı değil necmi de belirtmiş N900 bile yavaş yani resmi yayınlandığı halde yavaş MeeGo 1.3ün çıkmasını bekliyorlar ki o da çıktı sanırsam ama beta
Meego'da biraz daha hzılı ama makinaya oturtmuşlar sistemi Meego Hd2'ye oturunca olacak hız belli bu deneme sürümü olduğunu düşünürsek :)

Uruloki

Uruloki

Üye
yani bence gayet iyi yüklenmesi tabi sistem tam oturınca süper olur işte o zaman androidin hızı ile meegonun hızı belli olur

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
yani bence gayet iyi yüklenmesi tabi sistem tam oturınca süper olur işte o zaman androidin hızı ile meegonun hızı belli olur
Aynen Bir Android'ci olarak MeeGo daha Hızlı Geliyor bana

mert_1047

mert_1047

Üye
bayadır meego uğraşıları var xda da bayadır uğraşan bi kişi var ama dosya yayınlamadı yeni bişey değil.

bundan çok önce bi video izlemiştim onda baya ağırdı bunda gene öncekine nazaran baya seri bence.

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
bayadır meego uğraşıları var xda da bayadır uğraşan bi kişi var ama dosya yayınlamadı yeni bişey değil.

bundan çok önce bi video izlemiştim onda baya ağırdı bunda gene öncekine nazaran baya seri bence.
evet bu düzeltilmiş hali
buda bulan kişinin bloğu

Lenneth

Üye
Bu mu Android'den hızlı ?

pRime.

pRime.

Üye
Neyse, elle tutulur bi final sürümü çıksında ozaman die hard fandroidler hala yavaş diyebilecek mi ya da ne bahaneler bulacaklar meego'yu kötülemek için ya da kabullenecekler mi artık meego'nun asıl geleceğin sistemi olduğunu?

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Neyse, elle tutulur bi final sürümü çıksında ozaman die hard fandroidler hala yavaş diyebilecek mi ya da ne bahaneler bulacaklar meego'yu kötülemek için ya da kabullenecekler mi artık meego'nun asıl geleceğin sistemi olduğunu?
o gün gelsin o kötüleyenlere dersin o zaman

kaan dean

kaan dean

Üye
nokia nasil boyle bir sistemi bir kenara atabiliyor hala anlamis degilim :off:

Uruloki

Uruloki

Üye
bakın şimdi yazarım burda gerçekleri şok olursunuz ama sızıntu habere girer onun için pek bir şey demiyorum fakat samsung projeye girmeye çalığıyor bilindiği üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...