Bundan Önce bir Video Daha yayınlandı Bunlar Deneme süreci işletim sistemi en iyileştirildikten sonra piyasaya düşecek .Makina epey bir yavaşlamış gibi görünüyor ? bana mı öyle geliyor
İnternnete bulunan iki videodan biri ikiside sahibine ait bir önceki videoda hızı daha yavaş bu sistemin düzeltilmiş halibilinen birşey, bir sürü videosu dolanıyor internette
Meego'da biraz daha hzılı ama makinaya oturtmuşlar sistemi Meego Hd2'ye oturunca olacak hız belli bu deneme sürümü olduğunu düşünürsekmakinanın yavaşlığı ile alakalı değil necmi de belirtmiş N900 bile yavaş yani resmi yayınlandığı halde yavaş MeeGo 1.3ün çıkmasını bekliyorlar ki o da çıktı sanırsam ama beta

Aynen Bir Android'ci olarak MeeGo daha Hızlı Geliyor banayani bence gayet iyi yüklenmesi tabi sistem tam oturınca süper olur işte o zaman androidin hızı ile meegonun hızı belli olur
evet bu düzeltilmiş halibayadır meego uğraşıları var xda da bayadır uğraşan bi kişi var ama dosya yayınlamadı yeni bişey değil.
bundan çok önce bi video izlemiştim onda baya ağırdı bunda gene öncekine nazaran baya seri bence.
şimdilik yavaş deneme sürümleri şuan nasıl yüklendiği bile paylaşılmadıBu mu Android'den hızlı ?
N9'a bak bu beta'nın test aşaması.Bu mu Android'den hızlı ?

o gün gelsin o kötüleyenlere dersin o zamanNeyse, elle tutulur bi final sürümü çıksında ozaman die hard fandroidler hala yavaş diyebilecek mi ya da ne bahaneler bulacaklar meego'yu kötülemek için ya da kabullenecekler mi artık meego'nun asıl geleceğin sistemi olduğunu?
Kötüleyenlere tabi lafım, diğer arkadaşlar yanlış anlamasın.o gün gelsin o kötüleyenlere dersin o zaman
AnlamazlarKötüleyenlere tabi lafım, diğer arkadaşlar yanlış anlamasın.
Nokıa Daha Kesin atmadı diye biliyom hem atarsada samsung pusuda bekliyornokia nasil boyle bir sistemi bir kenara atabiliyor hala anlamis degilim![]()