Android 6.0 Marshmallow, HTC HD 2’ye Portlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Android 6.0 Marshmallow, HTC HD 2’ye Portlandı
O, akıllı telefonlar arasında gerçek bir efsane. Satışa sunulmasının üzerinden altı yıl geçen HTC HD2 bu sefer de Android 6.0 Marshmallow güncellemesini çalıştırıyor.


HTC’nin altı yıl önce Windows Mobile işletim sistemi ile satışa sunduğu HTC HD 2 modeli, akıllı telefon piyasasının yaşayan efsanesi olmaya devam ediyor. Neredeyse çsloştırmadığı işletim sistemi kalmayan HTC HD 2 için geliştiriciler bu sefer de Android 6.0 Marshmallow sürümünü portladı.

Bazı Telefonlar Asla Ölmez: HTC HD2


HTC’nin 2009 yılında piyasaya sunduğu efsanevi akıllı telefonu HD2, her ne kadar firma tarafından ölüme terk edilse de ölmeyi reddetmeye devam ediyor. Windows Mobile 6.5 Professional sürümü ile piyasaya giriş yapan HTC HD2, zaman için zaman içinde Windows Phone 7 de dahil olmaz üzere MeeGo, Android v2.1, Jelly Bean, KitKat ve Lolipop sürümünü çalıştırmayı başarmıştı. Ve son olarak HTC HD 2 için Android 6.0 Marshmallow sürümü de portlamaları cihaz üzerinde çalıştırıldı.

Açıkçası, Android 6.0 Marshmallow sürümünün fonksiyonlarının, HTC HD2 üzerinde sorunsuz olarak çalışmasını beklemek HTC HD2’ye haksızlık olur. Fakat sürpriz bir şekilde çok sorunsuz olmasa da bir çok özellik çalışırken, dokunmatik ekran, WiFi ve sesler sorunsuz olarak çalışıyor.

Tam bir Android 6.0 Marshmallow deneyimi sunmasa da HTC HD 2, Tayvanlı üretici HTC’nin bize şimdiye kadar gördüğümüz en etkileyici mobil donanım cihazını sunulduğunu gösteriyor. Android 6.0 Marshmallow port romunu yükleme yönergeleri için ziyaret edebilirsiniz.

Android 6.0 Marshmallow, HTC HD 2’ye Portlandı - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: smh60 ve yasin213


Seglopsi

Seglopsi

Üye
N9'u yakalamış :)
 
Sarangni

Sarangni

Üye
Ne cihazmış çıktığı günden bu güne kaç tane işletim sistemi kurdular üstüne hala kuruyorlar. Bazı özelliklerinin çalışmaması çok önemli değil. Galaxy S de 6.0 çalıştırdılar. Demek ki 5 yıllık cihazları geliştiriciler çalıştırıyorsa ellerin de ki süper sonic mühendisler ile firmalar neler yapar.
 
byAndroid

byAndroid

Üye
Galax s le ne anılarım oldu en son 5.1 kurmuştum kasıyordu ama :D
 


Üst Alt