HTC HD2 leo android romunda sorun varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
HTC HD2 leo android romunda sorun varmı
arkadaşlar geçenlerde iphone almaya karar vermiştim fakat bu telefonu geçince iphone baya bi ezik kaldı bu telefonun yanında bişi sorcam hani android 4.0 yüleniyomuş bu telefona yükledikten sonra hd oyunları filan rahatlıkla oynayabilirmiyiz bide multitouch oluyomu

hotlock

hotlock

Üye
ewt multitouch var. hd oyun performansı olarak fena değl ama kasılmalar olablyor tabi fakat piyasadaki bir çok android cihazdan çok daha iyi uzun bir süre bnde kullandm kendi görüşüm ekranı blki galaxy s kadar canlı değl ama hürtürlü galaxy s ten daha iyi bir makina. fiatıda zaten eski bir cihaz olmasına rağmen çok yüksek 600 den aşşağı yok nerdeyse.

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
canım abim verdiğin bilgiden dolayı çok teşekkür ederim bi ara iphone sarmıştım ama artık htc hd2 leo başka telefon görmez gözüm artık bence ultr mükeemmel bi cihaz grafik hızlandırıcı olarak amd nin grafik hızlandırıcılarını kullanıyomuş bu benim dikattimi çekti 1 ghz cpu zaten bitiryo olayı ben bu telden alcama bide fiyatı düşmü o kadar pahalı değil 400 e var 350 ye var 500 e fazlada varda bu fiyatlar ideal

hotlock

hotlock

Üye
Rica ederim :) Fakat o 350 400 luk cihazlardan kesinlkle alma hd2 oyle bir telefonki bozulacagini bile onceden bildiriyor biri seni arayikca telefonun ekrani donuyorsa yada dokunmatik takilmalar yapiyor, ses kisma tusu calismiyor, Ve biraz kullanikca telefon isinma yapiyorsa bunlarin hepsi olu cihazdr satanlarda bunlarin farkina variyor ve elden cikarmak icin ucuz satiyor. Hd2 nin icini disini bilirim bu konuda bana guven ve aldgn cihaz da bunlari kontrol et hepsi calisiyorsa zaten cihazi o fiata vermezler en az 600 dur. 850 ye bile satin alan insanlar taniyorum.

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
hımm o zaman hd2 hayalleri yattı çünki en fazla 500 tl verebilirim

---------- Eklendi @ 20:01:51 ---------- Yazıldı @ 19:57:28 ----------

şöyle bişey var telefonu inceleyip elden alıcam dediğiniz gibi bi şey varsa zaten almam saat gibi çalışırsa alırım ve 500 ün altındakiler dediğiniz gibi sorunları oluyomuş

hotlock

hotlock

Üye
şimdiden hayırlı olsun o zamn ;) ama alırken dediklerime mutlaka dikkat edin cihazı en az yarım saat kurcalamadan almayın.

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
önerileriniz için çok teşekürrler dedikleriizi harfiyen yerine getircem çok saolun bilgi verdiğinz için daha önce hiç araştırmadan telefon aldım aldığıma bin pişman oldum (nokia 5800 xm)ama bu sefer olmucam çünkü 1 ghz işlemci boru deil yani :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...