hd2 wp 8 e uyarlamayi dusunuyorlar :) onu da açar
Amaru Shady Üye yazici_11' Alıntı: hd2 wp 8 e uyarlamayi dusunuyorlar Genişletmek için tıkla ... onu da açar
GuitaristBoy Üye uuncu' Alıntı: Birtek ios kaldı Genişletmek için tıkla ... ios ta vardı benim bildiğim - - - Eklendi - - - yokmuş tamam
uuncu' Alıntı: Birtek ios kaldı Genişletmek için tıkla ... ios ta vardı benim bildiğim - - - Eklendi - - - yokmuş tamam
Mobilator Emekli Yönetici GuitaristBoy' Alıntı: ios ta vardı benim bildiğim - - - Eklendi - - - yokmuş tamam Genişletmek için tıkla ... onu hiç bir telefon çalıştıramaz zaten. İos kapalı yapılı çünkü.
GuitaristBoy' Alıntı: ios ta vardı benim bildiğim - - - Eklendi - - - yokmuş tamam Genişletmek için tıkla ... onu hiç bir telefon çalıştıramaz zaten. İos kapalı yapılı çünkü.
GuitaristBoy Üye uuncu' Alıntı: onu hiç bir telefon çalıştıramaz zaten. İos kapalı yapılı çünkü. Genişletmek için tıkla ... zaten ios port edilse iphone hiç satılmaz ve diğer cihazlar canavara dönüşür
uuncu' Alıntı: onu hiç bir telefon çalıştıramaz zaten. İos kapalı yapılı çünkü. Genişletmek için tıkla ... zaten ios port edilse iphone hiç satılmaz ve diğer cihazlar canavara dönüşür