bulutsuzgece
Üye
Beyler daha yeni güncelleme geldiği için tabi değişiklikler yeni yeni ortaya çıkıyor belki canınızı sıkabilir ama 2 aydır 1 kere reset atmayan telefon reset atmaya başladı . Dün gece de kapanmış, dedim olur normaldir ama şimdide olduğu yerde kapandı açıldı .
Beni androidden soğutan sorunların başında reset gelirdi bunda yok diye sevinirken bu olmadı şimdi
ilk sayfaya ekledim ss leri benim gördüğüm yenilikler onlar
1- kameraya efekt eklenmiş
2-gereksiz data bölümü eklenmiş
3-gözle görülen bir performans iyileştirmesi var
4-bu zil sesi takılması olmuyor onu da belirtmekte fayda var
- - - Eklendi - - -
ya bu data sense dediğiniz şey kota takip gibi birşey mi ?
Geçmiş olsun, gelmeyeceğine dair kesin bir bilgi mi var?Valla bilemedim ki zaten çoğumuzda en az 1gb lık paket vardır en kral uygulama ne yiyebilir onu düşünüyorum : ) Ha kota takibi yerine özel olarak bilmek istiyorsan bilemem ama sense gelmeyecek şansına küs : )))
- - - Eklendi - - -
bu arada telefon düştü sağ üst köşeden ezildi
Geçmiş olsun. İnşallah sürekli yapmaz.
Eğer sıkıntı sürekli olursa sıfırlamayı dene.
Geçmiş olsun, gelmeyeceğine dair kesin bir bilgi mi var?
Benim teldede efek olayi yok data nerde onuda göremedim !!!! Gelegele radyo geldi tel biraz hizlandi başki hiç bi .. Yok
- - - Eklendi - - -
HER GÜNCELLEMEDE HAYAL KIRIKLIĞI
Acaba MS Türkiye ofisine ya da Nokia Türkiye ofisine bir şekilde ulaşıp sorsak bu data sense olayını. En azından yetkili bir kişiden bilgi alırsak acaba gelir mi gelmez mi ikilemi yaşamayız. Sevgili moderatörlerimizin irtibat kişileri varsa ve sorarlarsa süper olur hattaOnun dışında hepimiz bireysel olarak mail atarsak herhalde birileri duyup cevap verirler diye düşünüyorum ne dersiniz?
Aman kalsın, sakın ha!hocam istersen Htc canlı desteğe sorayım : ))))
Aman kalsın, sakın ha!Hiç gerek yok tamam vaz geçtim
EheheheData Sense nedir diye bir sormanı isterdim adama.Neyse şu fabrika ayarlarına dönünce çıkıyor mu? Cevabını bekliyorum.
gençler güncellemeyi yapmaya kalktığımda uzun süre hafıza yok uyarısı aldım..sonrasında bu sefer güncelleme indi güncelleme indirildi , ancak açılamadı (800710fe) diye bir hata aldım. bu hatayı alan başkası varmı
Senin durum ne oldu yani sıfırlama yapabildin mi? Aklım data sense'de kaldı yahubeyler bu arada güncellemeden sonra whatsapp tekrar aktivasyon istiyor aklınızda bulunsun
Flash atarak yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?