gonuldostu82
Üye
-
Konu Sahibi
-
Rahatsız edici bir durum ancak güzel bir 32 GB Class 10 hafıza kartıyla desteklerseniz telefonu hiçte rahatsız etmez
Rahatsız edici bir durum ancak güzel bir 32 GB Class 10 hafıza kartıyla desteklerseniz telefonu hiçte rahatsız etmez
onun fiyatı ne kadaar biliyonmu
Daha almamış durah kardeşim sıfırı 999 tl idi ya tühhhh.....
Bence de ver geri iyidir ama gerçekten kaba ve ağır bir telefonyorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar telefon elimde ama daha ödemesini yapmadım yarın iade edeceğim bana göre değil galiba ya kocaman bişey bu
sıfırı kvk'lı olanlar 1200 civarı , İstanbul da filan değişik garanti firmaları ile anlaşmalı olan teller ise 1000 TL civarı ama bunu tavsiye etmiyorlar neyse bende ki sanırım 7 aylıkmış daha satın almadığım için öylesi 1 yıla yakın filan demişti de şimdi net öğrendim ayrıca bu cihaz da kvk garantisinde ilginize teşekkürler .
Bence de ver geri iyidir ama gerçekten kaba ve ağır bir telefonBunun yerine Xperia Sola ya bakabilirsin.
Katılıyorum seçim konu sahibinin hayırlı olsunbazen kabalığı pek etkilemiyor aslında ama xperia solada çok güzel bir telefon doğrusu.
Katılıyorum seçim konu sahibinin hayırlı olsun
evet o teli geri verdim , sıfır bir cihaz almak daha mantıklı şimdi sola yada ace2 ye yöneldim ikisi de vatan da 800 tl ve ikinin de hünerleri bir birinden büyük çok kararsız kaldım artık gözümü yumup birini seçeceğim
Samsung daha iyi destek vermiyor sakın öyle zannetmeyin. Sony bu konuda Htc kadar duyarlı. Ve kesinlikle Xperia Sola almalısın derim
Yok hocam vermiyor destek neye veriyor Samsung gösternası vermiyor yabir hatan var hocam
Yok hocam vermiyor destek neye veriyor Samsung gösterKaç tane cihazını İCS getirdi. Birde sony ve htc ye bakın neredeyse tüm cihazlarına getirdiler tablo yayınladılar ve bunu uyguladılar
Donanımsal destek nasıl oluyorben donanımsal destekten bahsetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?