HTC Evo 3D Kullanıcıları Klübü-Tüm Evo'cular buraya!

virus19

Üye
Evet mesela Evo 3D nizde hangi uygulamalar yüklü yararlı uygulamaları paylaşabiliriz beraber

Birde şöyle güzel bir kılıf alıcam ama bulamıyorum hiçbir yerde HTC aksesuar olarak cidden kötü...

Son sorum netten indirdiğim e-kitapları rader programından nasıl açarım??

Konu Sahibi

pdfleri adobe reader ile açabilirsin zaten yüklü ayriyeten kingsoftoffice de kullanılabilinir. 2. si ben şahsen ne kılıf nede jelatin kullanıyorum yüklü uygulamalar ise baya çok onları yazmak zor olacak

ben kılıfı ve jılatını gıttıgıdıyordan aldım ınternette bayagı cesıt war kılıf ve jılatın olarak genelde kılıfsız kullanıyorum ama jılatın olmadan kıyamıyorum bu arada led ısıgın oldugu yerlere gıren tozları elektrık supurgesıyle çekıyorum iyi temıızlenıyor bılgınız olsun bu arada bu konuyu sabıtleyın yahu

Tepkiler: abandonware
Arkadaşlar ben bir kaç güne telefon alıcam ama kararım hala kesinleştirmedim. Yorumlarınızın tarafsız olması önemli. HTC EVO 3D pek ilgimi çekmedi LG Optimus 3D almayı düşünüyorum. Sizin yorumunuz nedir EVO kullanıcıları olarak? 3D telefon alayım mı? Yoksa bu telefonlar yerine bir nexus s2 mi tercih etmeliyim?

One s tavsiye ederim..

Konu Sahibi

galaxy s advance tavsiye ederim o fiyat aralığında. 3d gereksiz fakat bahsettiğin her 2 telefonda birbirine yakın ve ooldukça güzel

Arkadaşlar rom kurmak için telefona s-off mu olması gerekiyor telefonun s-on uyumlu pek rom bulamadım yardımcı olacak biri var mı

Konu Sahibi
Arkadaşlar rom kurmak için telefona s-off mu olması gerekiyor telefonun s-on uyumlu pek rom bulamadım yardımcı olacak biri var mı

o sorunun cevabına maxicebin android forumlarına konu açarak öğrenebilirsin; doğrusu bende cevabını bilmiyorum fakat bu işlemler sonucu cihazının garanti dışı kalacağını unutma

o sorunun cevabına maxicebin android forumlarına konu açarak öğrenebilirsin; doğrusu bende cevabını bilmiyorum fakat bu işlemler sonucu cihazının garanti dışı kalacağını unutma
tesekkür ederim

Tepkiler: abandonware
Arkadaslar evocular bi ekran goruntusunu atsin bakalm nasilmis ana ekran menusu ben telden giriyorrum suan eve gidince atim evocular haydi screnshotlar gelsn

Buda benden olsun

Konu Sahibi
Kardes bu hava durumu efektini nasıl yapıyosun?

önce saatini uzunca basılı tut kaldır, ardından widgetlerden bu saati yeniden ekle (eklerken geçerli konumum'u seç ve ardından gelen tiki işaretle (tam ekran amimasyon göster die olan)), saati ekledikten donra hava durumunu güncelle (eğer hava durumunda bulut varsa bulut efektini yağmurluysa yağmur güneşse güneş vs. göreceksin) ardından tuşlarını kilitle. sonara tuş kilidini aç (çemberi yukarı çek) fakat çemberi yukarı çektikten sonra ekrana filan dokunma ardından bu efekti göreceksin

- - - Eklendi - - -

Buda benden olsun

güzel ayrı bi' konumu açsak ki dur ben açıyorum...

Teşekkürler ama herhalde gece olduğu için bir şey olmuyor yarın denerim

Bende denedim gece oldugu icin olmuyorr galiba evet

Tepkiler: hmgurbuz2