HTC Evo 3D JB Güncellemesi Almıyor

Sponsorlu Bağlantılar

virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
HTC Evo 3D JB Güncellemesi Almıyor
Arkadaşlar az önce HTC den aradılar beni. Güncelleme hakkında bilgi vermek istiyorum dedi. Teknik servis sorumlumuz dün İngiltereden geldi onada sordum dedi Cihazdaki 3D özelliği güncellemede sıkıntı çıkartıyormuş o yüzden güncelleme çalışmalarını geri çekmişler. Müşterilerimizin memnuniyeti açısından bu güncellemeyi yayınlamayacağız dedi tüm Evo kullanıcalar için kötü haber oldu :(
Az önce tekrar konuştum ve bana şunu söylediler

[/URL][/IMG]

saruman_me

saruman_me

Üye
yazık olmuş evo 3d havada karada kaldırırdı demekki ciddi bir uyumsuzluk var yada uğraşmak istemediler bilemeyiz

• Beğen
Tepkiler: sinatt_28
virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
Uyumsuzluk olduğuna inanmak çok güç açıkcası HTC ugrasmak istemedi bence. Çünkü sensationlarada gelmeyeceğini söylediler

best tiger

Üye
Bu haberle htc devri bitmiştir benim için

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Ne kadar ilginç etrafta bir sürü düzgün çalışan rom var rom yüklemeyi bilmeyenler bazı yerlerde max 50 tl ye kadar son versiyonu yükletebiliyor hemde işlemcisini hızlandırıyorlar.dert yapmaya değmez bence

saruman_me

saruman_me

Üye
Ne kadar ilginç etrafta bir sürü düzgün çalışan rom var rom yüklemeyi bilmeyenler bazı yerlerde max 50 tl ye kadar son versiyonu yükletebiliyor hemde işlemcisini hızlandırıyorlar.dert yapmaya değmez bence

aynen katılıyorum da iş işte evoya uygun romu bulabilmek zor tam stabil olan..

virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
Valla HTC Türkiye şaşırmış durumda tekrar sordum güncellemeyi bu sefer maille sordum bu seferde bana

[h=5]Sorunuz ile ilgili olarak oncelikle , gecmiste atmis oldugunuz mesajlari , inceledigimizde guncellemelerin kesin olarak gelmiyecek ile ilgili bir mesajimizin tarafiniza iletilmedigini belirtmek isteriz . Resmi bir aciklama olursa biz bunu oncelikle resmi internet sitemizde duyursunu yapmaktayiz . internette sosyal medyalardan almis oldugunuz bilgileri tarafimizdan iletildigini dusunmeyiniz lutfen . HTC nin resmi aciklamalarina gore guncellemeye almayacak cihazlar HTC DESIRE c ve HTC ONE V dir . HTC Evo 3D icin henuz resmi bir aciklama bulunmamaktadir .[/h]
dediler :D canlı destekde verilmicek dediler dedim hatta resmini yolladım bakalım bu sefer ne diyecekler :) kesin bu seferde evet güncelleme gelemeyecek dicekler :D inanmıyorum artık HTC Türkiye nin dediklerine

Mahmutylmz00

Mahmutylmz00

Üye
yalnız üzülmeyin android sürümü sadece grafikler vs seyleri etkiliyor

ve rom atıncada telefon yavaslıyor

saruman_me

saruman_me

Üye

ferdigecici

Üye
Merhaba.
Evo 3D'nin Jelly Bean güncellemesi ile ilgili bir araştırmamı sunayım.
Ortada Twitter'dan bir kullanıcının HTC'nin hangi telefonlarının JB alacağı bir liste var ve listede Evo 3D yok. Bu durum çoğu kullanıcıyı hayal kırıklığına uğrattı ya da bazılarına hiç süpriz gelmedi bile. Fakat HTC JB alacak telefon listesi veya almayacak telefon listesi resmi olarak yayınlamadı. AMA; JB ile kendi sitesinden yazdığı 4.1 Jelly Bean ile ilgili sorular yazısında şu yazı dikkatimi çekti.

Our goal is to prioritize review for devices launched in 2012 with our numerous carrier partners across multiple regions and then consider our ability to provide updates to products from 2011.

Yazıda Bölgesel ve Yerel olarak bir çok operatör ile çalışıldığı (Sprint,Verizon,Vodafone,o2 gibi) ve bu bağlamda öncelik olarak 2012 yılında çıkan telefonlara daha sonra 2011 ylında çıkan telefonlara Android 4.1 Jelly Bean güncellemesinin geleceği yazıyor.

Evo 3D, Sensation, Amaze 4G, Vivid gibi modellerin 2011 yılında ve 512 MB ram üzerinde olduğu (768-1024) görülmekte. Ayrıca HTC'nin en büyük bloglarından htcsource.com 4.1 Jelly Bean gelecek telefonları şu şekilde sıraladı zaten:

Phones that will get the Android 4.1 update
HTC One X, HTC One S, HTC One XC, HTC One XT, HTC DROID Incredible 4G LTE, HTC EVO 4G LTE, HTC EVO V, HTC EVO 3D, HTC Sensation, HTC Sensation 4G, HTC Sensation XE, HTC Sensation XL, HTC Amaze 4G, HTC Raider, HTC Rezound, HTC Desire V, HTC Desire VT, HTC Desire VC.

Ayrıca ingilizcesi olan arkadaşlar 'da yazıyı okuyabilirler.

virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba.
Evo 3D'nin Jelly Bean güncellemesi ile ilgili bir araştırmamı sunayım.
Ortada Twitter'dan bir kullanıcının HTC'nin hangi telefonlarının JB alacağı bir liste var ve listede Evo 3D yok. Bu durum çoğu kullanıcıyı hayal kırıklığına uğrattı ya da bazılarına hiç süpriz gelmedi bile. Fakat HTC JB alacak telefon listesi veya almayacak telefon listesi resmi olarak yayınlamadı. AMA; JB ile kendi sitesinden yazdığı 4.1 Jelly Bean ile ilgili sorular yazısında şu yazı dikkatimi çekti.

Our goal is to prioritize review for devices launched in 2012 with our numerous carrier partners across multiple regions and then consider our ability to provide updates to products from 2011.

Yazıda Bölgesel ve Yerel olarak bir çok operatör ile çalışıldığı (Sprint,Verizon,Vodafone,o2 gibi) ve bu bağlamda öncelik olarak 2012 yılında çıkan telefonlara daha sonra 2011 ylında çıkan telefonlara Android 4.1 Jelly Bean güncellemesinin geleceği yazıyor.

Evo 3D, Sensation, Amaze 4G, Vivid gibi modellerin 2011 yılında ve 512 MB ram üzerinde olduğu (768-1024) görülmekte. Ayrıca HTC'nin en büyük bloglarından htcsource.com 4.1 Jelly Bean gelecek telefonları şu şekilde sıraladı zaten:

Phones that will get the Android 4.1 update
HTC One X, HTC One S, HTC One XC, HTC One XT, HTC DROID Incredible 4G LTE, HTC EVO 4G LTE, HTC EVO V, HTC EVO 3D, HTC Sensation, HTC Sensation 4G, HTC Sensation XE, HTC Sensation XL, HTC Amaze 4G, HTC Raider, HTC Rezound, HTC Desire V, HTC Desire VT, HTC Desire VC.

Ayrıca ingilizcesi olan arkadaşlar 'da yazıyı okuyabilirler.
Teşekkürler araştırma için haklısın sitede hala 512 mb altı almayacak diyor sadece ama HTC Türkiyenin ısrarla niçin kesin bilgi geldi almayacak diyor ki ? umarım en kısa sürede HTC bir açıklama yapar ama benim pek ümidim kalmadı artık umarım bizde jb görürüz ...

fingerjoe

Üye
benim ilk htc telefonum EVO 3d. Anck htc nin bu yaptgni büyük bi yanlış olarak görüyorum satış sonrası destekle büyük firma olunuyo sayın hatice ole sat sat millete sora desteği kes.EVO 3d donanım olarak ta bu guncellemeyi kaldırabilir. Anck htc ugrasmiyor bnm için de htc btmstr.

best tiger

Üye
Bende bitirdim htc devrini artık işim olmaz urunu sat sonra unut

Üst Alt