HTC Droid DNA Geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
HTC Droid DNA Geliyor
HTC firması Dünyanın en güçlü akıllı cep telefonu özelliğinde olan HTC J Butterfly'dan sonra şimdi de , DLX veya Droid İncredible adını vermeyi düşündüğü yeni bir akıllı cep telefonu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. HTC'nin yeni akıllısının 4 çekirdekli ve 1.5 ghz hızında Qualcomm Snapdragon Pro 4 işlemciye sahip olması bekleniyor. Cihazın beklenen ekran özellikleri ise şöyle: 5 inç ekran boyutu , 1920x1080 HD çözünürlük,440ppi, Süper LCD3, 440ppi. Yine HTC Droid DNA'nın 2 gb ram'le gelmesi de düşünülüyor. 20 Kasım 2012'de tanıtılması beklenen ise 199$ olarak belirlenmiş. Cihazın Türkiye'ye ne zaman geleceğini ve fiyatının ne kadar olacağını hep birlikte göreceğiz.
kaynak:

Şu Htc yeni telefon çıkarıp durcağına artık One x ve One s e jelly bean güncellemesini verse ne güzel olur.Adamlar hergün telefon cıkarıyor.Yok butterfly j yok droid dna he bide facebook ile bi telefon cıkarıcaklarmış.Htc nin müşteri hizmetlerine güncelleme ilgili çok ağır bi msj attım normalde hemen dönerlerdi.Dönmediler valla

İyi yapmışsin valla çok ilgisizler sürekli başlarından atmaya çalışıyorlar adam gibi cevap verdikleri felan yok..Hele de en iyi yaptıkları şey bizi telefonlarımızdan soğutmak yeni telefon çıkararak..

aynı düzeyde ağır bi mesaj bende gönderdim hatta destek sisteminde yarımsaat bisaat kadar bi süre fırça kaydım adamlara emre bey emre bey diyolar başlarım lan beyinize verin güncellememi artık deli etmeyin beni ........................

En güzelini yapmışsın kardeşim.Ben konu açtım Htc bölümünde bana attıkları cevap orda

Abi telefon çıkarsınlar sorun değil de az birazda batarya da iyileştirme yapsınlar ya bu nedir 5 inç hd ekran 2020 mah batarya şaka gibi bu olayı düzeltseler çok güzel olur sonra yazlım çıksa da olur bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...