HTC'nin yeni bombası Touch Diamond 3 geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
HTC'nin yeni bombası Touch Diamond 3 geliyor


Bir dönemler akıllı cep telefonu üretiminin en önemli isimleri arasında yer alan Tayvan merkezli HTC firması, akıllı telefon modellerinde sadece gelişmiş teknik özelliklerin değil şık tasarımında oldukça önemli oldukça önemli olduğunu savunuyor. Bu bağlamda hem teknik özellikleriyle sektördeki amiral gemilerinin rakibi olabileceği belirtilen hemde şık tasarımıyla birlikte göz alıcı olan yeni akıllı telefonu üzerinde çalışıyor.



Firmanın bu yeni akıllı telefon modelini Touch Diamond 3 olarak isimlendireceği düşünülürken, hemde firmanın Google tarafından satın alındıktan sonra en iddialı modelini geliştireceği düşünülüyor. Tasarım olarak yılın en gösterişli modeli olacağı düşünülen cihaz, 2018 yılının son günlerinde kamuoyuna lanse edilebilir.







Öne sürülen iddialara göre Touch Diamond 3 olarak isimlendirileceği düşünülen telefona ait bazı detaylar kamuoyuna sızdırılırken, 5.5 inç genişliğindeki Super LCD6 teknolojili kapasitif ekran teknolojisi üzerinde şekilleneceği belirtiliyor. Bu ekran 1440 x 296 0piksel çözünürlüğünde görüntüler oluşturabilecekken, Snapdragon 835 yonga seti ile 8 GB kapasitesindeki RAM bellekten güç alabilir.



Cihazın arka yüzünde son dönemlerde alışık olduğumuz gibi çift kameranın değil tek ve 24 MP çözünürlüğündeki bir kameranın yer alacağı belirtilirken, cihazın ön yüzüne çözünürlüğü belirtilmeyen çift kameranın konumlandırılacağı belirtiliyor. Cihazdaki dahili depolama alanı 128 GB olacakken, bataryası ise 3930 mAh kapasitesinde olacak.



HTC Touch Diamond 3 ile ilgili öne çıkan tüm bu teknik özelliklerin resmi özellikler olmadığını ve ilerleyen günlerde cihazla ilgili özelliklerin daha net bir şekilde sızdırılacağını söyleyebiliriz.
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK


Üst Alt