HTC Desire Z 1,5 GB Bakarmısınız arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bhttnky

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire Z 1,5 GB Bakarmısınız arkadaşlar
Arkadaşlar site ismi vermeyeyim reklam olmasın bir alışveriş sitesinde %34 indirimli fiyatı var yazıyor. Telefon 898tl ne diyorsunuz alayım mı işimi görürmü
K.bakmayın telefon işlerinden anlamıyorum
1- Ben bu telefonda youtube video izleyebilirmiyim
2- Wireless ile internete bağlanınca facebook da sohbet kanalında online sohbet yapabilirmiyim
3- 5 MEGAPİXEL li kamerası nasıl iyimi dir hiç kullananız oldumu
Kısacası arkadaşlar artık bir telefon alayım uzun zamandur işi gücü bıraktım bunlarla uğrasıyorum zaman kaybı oluyor bu telefon bu parayı eder mi ?

umut681

umut681

Üye
fiyatı normal.isteklerinizden daha fazlasını da karşılar.bence acele etmeyin diğer markaların cihazlarınada bakabilirsiniz.samsung wave s8500 bu cihaza bi bakmanızı öneririm.

bhttnky

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu söylediğiniz telefon htc desire den iyimi?

umut681

umut681

Üye
Peki bu söylediğiniz telefon htc desire den iyimi?

bence daha iyi gerek işlemci hızı gerek rom kapasitesi bakımından fiyat olarak da pek farkları yok aynılar.s8500 amoled ekrandır göz zevkinize hitap eder.

bhttnky

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu telefona baktımda internetten nerede satılıyor bulamadım :S

umut681

umut681

Üye
şurada kampanya fiyatı var bir bakın

mangdaşire

mangdaşire

Üye
htc telefonlar çok pahalı.samsunglara bakabilirsin.wave de güzel telefondur.

bhttnky

Üye
    Konu Sahibi
Ama sanırım bu wave 2 de amoled ekran yokmus bunla facebook online sobhet yapabilirz değil mi youtubede video izlemek indirmek gibi...

52mrt1905

Üye
e7 ye bak kamera 8 Q klavyeli amoled 4inç ekran ...

bhttnky

Üye
    Konu Sahibi
O da cok pahalı arkadasım ya :S verilirmi o kadar bilemiyorum :S

umut681

umut681

Üye
Ama sanırım bu wave 2 de amoled ekran yokmus bunla facebook online sobhet yapabilirz değil mi youtubede video izlemek indirmek gibi...

sana gösterdiğim S8530 modeliydi.s8500 amoled ekrandır ve söylediklerinin fazlasını yapabilirsin

bhttnky

Üye
    Konu Sahibi

chemistanbullu

Üye
Desire Z'yi uzun bir takip ve araştırmadan sonra Vatan bilgisayar'ın kampanyasını görür görmez aldım. alalı yaklaşık 1 hafta oldu. 780TL'ye aldım. benim için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum.

Bu arada saydığın isteklerinin hepsini rahatlıkla karşılayabilecek bir telefon. kesinlikle sonuna kadar tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt