Htc Desire yi şuan alsak android market i kullanamıcaz mı?yoksa başka program aracılığıyla mı?

Sponsorlu Bağlantılar

campsnac1

Üye
    Konu Sahibi
Htc Desire yi şuan alsak android market i kullanamıcaz mı?yoksa başka program aracılığıyla mı?
selam arkadaşlar...farklı vodafone lara gittim..herkes başka birşey diyor.android tabiki var müşterilerimden hiç bir şikayet gelmedi tarzı şeyler söylüyorlar..forumdaki arkadaşlar da android tarzı başka bir program var onu kullanıyoruz diyorlar..htc ye mail attım cevabı..google türkiye de ki android market i kaldırdı tarzı birşeyler dedi...
desire yi olan arkadaşlar yorum yazarsa çok sevinicem..ve direk alıcam telefonu...

• Beğen
Tepkiler: mahmut2756

__black__

__black__

Üye
bende vodafondan aldım ama market falan yok applanet diye bi uygulama var oda market gibi ne ararsan var ben böyle kullanıyorum.. bişey daha belirteyim şarjı su gibi gidiyor günde 2 kere şarja takıyorum

campsnac1

Üye
    Konu Sahibi
o dediğin uygulama android market ayarında mı ? istediğimiz çogu şey var mı?

__black__

__black__

Üye
çok şey var

campsnac1

Üye
    Konu Sahibi
çok şey var
şarjı su gibi gidiyor derken çok mu kullanıyosun yoksa normal mi?
yani usta ben alsam htc desire yi orjinal android market olmasa da diger programlarla işi götürürüm dimi?uygulama oyun sosyal ağ sorunum olmaz bulamama gibi?detaylı yazarsan sevinirim...

__black__

__black__

Üye
şarjı su gibi gidiyor derken çok mu kullanıyosun yoksa normal mi?
yani usta ben alsam htc desire yi orjinal android market olmasa da diger programlarla işi götürürüm dimi?uygulama oyun sosyal ağ sorunum olmaz bulamama gibi?detaylı yazarsan sevinirim...

sürekli kullanıyorum msj + çokta konuşuyorum oyun desen günde bi kaç defa oynuyorum... market konusunda verdiğim adreste her türlü uygulama var ama indirdiğim uygulamalar direk hafıza kartına gitmiyor kafasına göre yüklüyor sonradan sen hafıza kartına taşımak zorunda kalıyorsun

campsnac1

Üye
    Konu Sahibi
sürekli kullanıyorum msj + çokta konuşuyorum oyun desen günde bi kaç defa oynuyorum... market konusunda verdiğim adreste her türlü uygulama var ama indirdiğim uygulamalar direk hafıza kartına gitmiyor kafasına göre yüklüyor sonradan sen hafıza kartına taşımak zorunda kalıyorsun

yok ya ben o kadar konuşmuyorm,günde 10 msj falan,öyle...
yani usta pişman değilsin dimi?htc ye o kadar para verdik orjinal android yok diye:)???
slide me ve applanet bu 2 program rahatlıkla işini görüyor mu?
benim en çok istediğim şunlar var mı yani...msn yada ebuddy? facebook online chat?...

__black__

__black__

Üye
yani usta pişman değilsin dimi?htc ye o kadar para verdik orjinal android yok diye:)???
benim en çok istediğim şunlar var mı yani...msn yada ebuddy? facebook online chat?...

inan o kadar çok şey varki daha tam olarak bende bakamadım ama applanet daha iyi sanki slidemeye göre telefondan çok memnunum,, dedimya çok konuşuyorum bide mesajlaşınca şarjı dayanmıyor bana git al yani pişman olmazsın

By_aLpKuN

By_aLpKuN

Üye

ebuddy var vazgeçilmezim sürüm yenilenmiş daha da güzel olmuş.aynı anda hem msn i hem facebook online chat i açabiliyorsun.htc al pişman olmazsın ben kefilim..telefonla çok oynarsan hepsinin şarjı 1 gün gider.için rahat olsun 2 gün gider normal kullanıcıysan.ben şuan bu yazdıklarımıda htc yi data kablosuna bağladım pc den giriyorum vodafone 3g ile telefon şebekesinden....

campsnac1

Üye
    Konu Sahibi
inan o kadar çok şey varki daha tam olarak bende bakamadım ama applanet daha iyi sanki slidemeye göre telefondan çok memnunum,, dedimya çok konuşuyorum bide mesajlaşınca şarjı dayanmıyor bana git al yani pişman olmazsın

anladım şuan mı alayım vodafone dan peşin yoksa 1 2 hafta yada yılbaşından sonra..teknosa darty mediamarket electro world gibi yerlerden mi?hani rom ve android olayında bi gelişme olmaz dimi:S :)?

__black__

__black__

Üye
vodafondan alman daha mantıklı diğerleri grey android olayından hiç bir problem olmaz alınca güncelle 2,2 froyoya yükseliyor zaten

campsnac1

Üye
    Konu Sahibi
vodafondan alman daha mantıklı diğerleri grey android olayından hiç bir problem olmaz alınca güncelle 2,2 froyoya yükseliyor zaten

ok 1 hafta içinde alıcam htc desire..2.2 froyo güncelleme yapınca neoluyor ?artıları...?yine android market yok dimi:)

__black__

__black__

Üye
valla bende aldığım gün güncelleme yaptım hemen,, öncesini pek kurcalama fırsatım olmadı ama market yine yok applanete bakıyorum sürekli hergün yeni şeyler ekleniyor marketi aratmıyor yani

campsnac1

Üye
    Konu Sahibi
valla bende aldığım gün güncelleme yaptım hemen,, öncesini pek kurcalama fırsatım olmadı ama market yine yok applanete bakıyorum sürekli hergün yeni şeyler ekleniyor marketi aratmıyor yani

anladım..peki bu applanet i nasıl kuruyoruz?telefondan siteye girip orda download birşey diyor onu tıklayıp mı?yani kolay mı kurulumu?yoksa pc ye atıp ordan tele mi?

bu olaya ne diyorsun usta?...

__black__

__black__

Üye
ordanda alabilirsin fiyatta iyi orjinal market yüklüymüş zaten

campsnac1

Üye
    Konu Sahibi
ordanda alabilirsin fiyatta iyi orjinal market yüklüymüş zaten
ya cevaplar için çok sağol...son aklımda kalan soru?
telefone applanet,get jar ve slide me programlarını nasıl kuruyorsun?pc den yükleyip tel e mi yoksa..direk tel den nete girip siteden indiriyormusun?

__black__

__black__

Üye
ben pc,den yükledim htc sycn,yi indir pcden direk telefona uygulamada atabilirsin kullanışı basit

CALANDER

Üye
cok guzel elınıze saglık

ikip

Üye
marketi neden kullanamıyoruz?

emodog35

Üye
merhaba bizde htc desire alıcazda vodafone den şimdi piyasadaki htc desirelerden farklımı bu telefon farklıysa ne farkı var bu arda benim için en önemlisi youtubeden video izliyebiliyormuyuz ??? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Üst Alt