Htc Desire yi şuan alsak android market i kullanamıcaz mı?yoksa başka program aracılığıyla mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

campsnac1

Üye
    Konu Sahibi
Htc Desire yi şuan alsak android market i kullanamıcaz mı?yoksa başka program aracılığıyla mı?
selam arkadaşlar...farklı vodafone lara gittim..herkes başka birşey diyor.android tabiki var müşterilerimden hiç bir şikayet gelmedi tarzı şeyler söylüyorlar..forumdaki arkadaşlar da android tarzı başka bir program var onu kullanıyoruz diyorlar..htc ye mail attım cevabı..google türkiye de ki android market i kaldırdı tarzı birşeyler dedi...
desire yi olan arkadaşlar yorum yazarsa çok sevinicem..ve direk alıcam telefonu...

Su13Z3Ro

Üye
Appplanet veya slidesam ve getjar dan istediğini indirebilirsin appplanet android marketden çok daha iyi diyorlar da ben 3 nü kullanıyorum tek sorunum çok fazla sarj bitmesi 1 gün dayanmıyor

campsnac1

Üye
    Konu Sahibi
Appplanet veya slidesam ve getjar dan istediğini indirebilirsin appplanet android marketden çok daha iyi diyorlar da ben 3 nü kullanıyorum tek sorunum çok fazla sarj bitmesi 1 gün dayanmıyor

anladım..şarj olayı hımm..peki çok mu kullanıyorsun tel i internet ve oyun?
usta ben tel i şöyle kullanıcam alırsam biliyorum kendimi:) günde en fazla 1 saat net 3g ile..yarım saat da oyun...1 günden fazla gitsin şarjı yeter bana..:) sence?
bu arada androidtelefonları.com diye bi site var sakarya da..htc desire a root ve en son orjinal android sürüm yüklüyorlarmş..fiyatı herşey dahil 1190tl idi yanlış hatırlamıyorsam..alanlar yorumlarını yazmış herkes şunu diyor..ilgi alaka yardım süper,kargo anında,telefon harika diye..

--------------- Ekleme ---------------

pardon 1135 tl imiş...

Su13Z3Ro

Üye
Dostum ben de senin gibi yapıyorum yarılıyor şarjı çok fena yiyor nedense bu telefon la alakalı bir şey ama telefon müthiş

campsnac1

Üye
    Konu Sahibi
Dostum ben de senin gibi yapıyorum yarılıyor şarjı çok fena yiyor nedense bu telefon la alakalı bir şey ama telefon müthiş

yani 1 saat internet yarım saat oyun ile telefon şarjı yaklaşk 1.5 gün gider dimi?o zaman iyi..
e abi iphone alsan da aynı almasan da aynı şarj olarak...:)
usta ya şu market olayı kafamı karıştırdı.
buraya bakarmısın desire bölümündeki yorumlara..?burdan almak sence?orjinal market falan?
yoksa hiç risk e girme.vodafone dan al peşin..orjinal android olmasa da,senin dediğin 2 3 programı kurup oradan kurup uygulama sosyal ağ oyun indireyim...? pişman olmam dimi?:(

Su13Z3Ro

Üye
Olmassın tabiki de saçmalama ben şuan şarj olayını çözdüm ve juicedefender sayesin de durduk yere şarjım gitmiyor :) Gitse de %10 felan gidiyor oda bazı şeylerden dolayı yorumlara bakma sen ben bu telefonu ilk defa kullanıyorum hayatım 2 3 tane telefon ve çok zor telefon beğenen biriymdir HTC Desire kullandığımdan beri android olmayan telefonun yüzüne bakmıyorum iPhone dışın da o kadar :) Sen 1 saat internet 30 dk oyun oynarsan yarılar belki de %40 a iner o %40 da juicedefender sayesin de geceye kadar veya sabaha kadar kalır :) Yavaş yavaş azalır yani :D

campsnac1

Üye
    Konu Sahibi
Olmassın tabiki de saçmalama ben şuan şarj olayını çözdüm ve juicedefender sayesin de durduk yere şarjım gitmiyor :) Gitse de %10 felan gidiyor oda bazı şeylerden dolayı yorumlara bakma sen ben bu telefonu ilk defa kullanıyorum hayatım 2 3 tane telefon ve çok zor telefon beğenen biriymdir HTC Desire kullandığımdan beri android olmayan telefonun yüzüne bakmıyorum iPhone dışın da o kadar :) Sen 1 saat internet 30 dk oyun oynarsan yarılar belki de %40 a iner o %40 da juicedefender sayesin de geceye kadar veya sabaha kadar kalır :) Yavaş yavaş azalır yani :D

şarj olayı tamam halletik sağolasın...:)
bu market olayı nolucak?slide me sitesine baktım öyle çok güzel oyunlar yok :( basit geldi..sosyal ağlar fena değil de..bu arada o dediğim siteye baktın mı ne diyosun onun için?
applanet in sitesinden uygulamaları göremedim..çok saçma ya türkiye de android yok!!!....

Su13Z3Ro

Üye
Dostum oyun çok gerek yok bu android telefonlar da aslın da çok güzel oyunlar da var sayılamaz çok güzel az olduğu için onu her dediğim market de bulabilirsin :) Android Marketin korsanıdır appplanet :)

campsnac1

Üye
    Konu Sahibi
Dostum oyun çok gerek yok bu android telefonlar da aslın da çok güzel oyunlar da var sayılamaz çok güzel az olduğu için onu her dediğim market de bulabilirsin :) Android Marketin korsanıdır appplanet :)
slide me sitesinde pek güzel oyun bulamadm açıkcası..araba motor dövüş tarzı...:)

Su13Z3Ro

Üye
Angry Birds yeter diye düşünüyorum sana :) SlideSam da bazı bedava oyunlar bazı marketler de paralı :) Örneğin Supe Ko Boxing 2 o harika bir oyun appplanet de angry birds in normal i var ve getjar da ise angry birds yenisi var ben 2 sini de yükledim ama altta uyumasını engeller felan gibi uyarılar veriyorda pek takmadım ben onları bişe olmas diye biliyorum çünkü herkes yüklemiş :) Appplanet de Apshalt 5 HD Free var onu indirirsin :)

campsnac1

Üye
    Konu Sahibi
Angry Birds yeter diye düşünüyorum sana :) SlideSam da bazı bedava oyunlar bazı marketler de paralı :) Örneğin Supe Ko Boxing 2 o harika bir oyun appplanet de angry birds in normal i var ve getjar da ise angry birds yenisi var ben 2 sini de yükledim ama altta uyumasını engeller felan gibi uyarılar veriyorda pek takmadım ben onları bişe olmas diye biliyorum çünkü herkes yüklemiş :) Appplanet de Apshalt 5 HD Free var onu indirirsin :)

hım..applanet teki apps ler gözükmüyor ya...usta en iyisi ben ya, dan alayım bu teli orjinal android market yüklüyorlarmış root ta yapıyorlarmş ve garantisi de gitmiyormş..

Su13Z3Ro

Üye
O zaman harika bir seçim yaparsın en iyisi olur senin için bence hiç durma al derim rootlu ve garantili süper :) Şimdiden hayırlı uğurlu olsun :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt