HTC DESİRE YARDIM FORUMU (Sorunlarınızı yazın cevaplayım)

Sponsorlu Bağlantılar

tedirgin36

Üye
bende htc desire var msj konusunda problemlerımm vr ben rkadasın bırıne msj atıyorumm ondan gelen cwap bnım attıgımın hemen altına gelmesi gerekirken sms sayfaında ya uste ya da ortalara gelioo saatede yanlışlık oluyoo neden böle yapıoo anlayamıyorum yardım edermısınızz

mesaj konusundaki problemin saatten kaynaklanıyor. saati doğru ayarlarsan son gelen mesaj en son sıraya gelir.

dede07

Üye
htc desire de ekran yan yatmıyo nasıl halledebilirim?

_NDU_

Üye
Hocam iyi günler...
Benim bir sorunum var ki çöz sana + rep yağmuru... Bu sorundan dolayı kafayı yemek üzeriyim... Sorunum şöyle...
Ben HTC desire kullanıcısıyım... 15 gün olmadı Türkiyeye geleli... Yurt dışından aldım... Hatta kendim de orada 4 aya yakın kullandım ki hiç tık demedi telefonum... Türkiyeye geldikten sonra telefona rest attım. Normal şekilde telefonu ilk nasıl aldıysam aynen telefon hazırlandı. Ardından gmail hesabı mı etkinleştirmem lazım ki telefonda bende android market vb. girebileyim. Ancan ne yaptıysam gmail hesabımı telefondan açamadım. Şöyleki g mail a giriyorum. iki seçenek sunuyor. Önceki hesap veya yeni bir tane oluştur... Ben öncekini kullanıyorum... Neyse adresim şifrem girdikten sonra ileri dediğimde bekliyorum... zaten google sunucuları ile bağlantı 5 dk sürebilir yazıyıor... 5 dk sonunda ise google sunucuları ile sağlam bir bağlantı kurulamadı diyor... Bunu kaç defa denedim... olmadı... Telefone gene rest. attım gene olmadı... kaç defa rest. attım gene olmadı... Telefonumdan hem wifi den hemde mobil şebekeden rahatlıkla internete bağlanabiliyorum ama gmail android market facebook vb. widget uygulamaları gmail a girmediğim için çalışmıyorlar... :( bu konuda bana nasıl bir öneride bulunabilirsiniz... telefonda root falan hiç birşey yok... normail güncel sürümlüdür... şimdiden her türlü cevap için çok teşekkür ederim...

jipox

Üye
HTC Desire S için ücretsiz bir navigasyon programı söyleyebilirmisiniz güncel olan tesekkurler

ckuzun

Üye
ben HTC Desire yi güncelledikten sonra tık tık atan saat biçimi kayboldu. bunun nedeni güncellemeden mi kaynaklandı? eski biçimi daha güzeldi

aym82

aym82

Üye
arkadaşlar benim problemim cep telefomum wifiye birsüre bağlanıyorum internete giriyorum fakat sonra bağlanmama ramen internete giremiyorum resetledikten(hard reset) sonra ancak internete bağlana biliyorum sistemim 2.1 yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

cifan

Üye
arkadaşlar htc desire a sense 3.0 yüklenebiliyomu? root ederek yapılıyosa hangi rom deneyen varmı?

mysterydreams

Üye
video indirmeye giriyosun ama o indirmrk yerine oynatıyo :S tesekkurler ilgine

kerem0537

Üye
HTCDesire mi 2.3.3 güncellemesini yükledim. ama root yapamıyorum. nasıl yaparım? sordum soruşturdum araştırdım bulamadım. kolay gelsin...

devilspath

devilspath

Üye
htc tel almayi dusunuyorum aslinda desire z alacaktim ama desire s gordum ikisi arasinda tercih yapamiyorum desire z android 2.2 desire s htc sense isletim sistemi diyor.. daha cok oyun oynicam hangisini almaliyim sizce?

insurgency

Üye
----------Eklendi @ 20:45:42 ---------- Yazıldı @ 20:09:57 ----------

yardım edermisiniz lütfen arkadaşlar windows 6.5 vardı andoıd yukledim herşey norma ama açma kapama tuşuna be volum kısma tüuşuna birlikte basıp mavı ekrana alamıyorum loadingde kalıyor kafayı yıcem ya yapamıyorum biri yardım etsin:(((HTC HD2 LÜTFEN)

jipox

Üye
HTC Desire S kullanıyorum tören veya düğün de çektiğim videolar görüntü mükemmel ama gelin görünki ses berbat acayip hışırtı oluyor yardım ltf HELP?

kralkaanbaba

Üye
arkadaşlar ben htc yi htcnin kendi sitesinden uprage ettim 2.3.3 e ingilizce şu an telefon garantiye gitme durumu oldu ve telefonda yasal yazılımın bulunmadığını tespit ettiklerini belirttiler müşteri memnuniyeti için bir defaya mahsus tamir edildi lütfen dikkat edin htc nin şu an ki versiyonu kullancılar için değil geliştiriciler için dil olarak da türkçe yok zaten şimdi sizden isteğim ben gold kart felan denedim downgrade denedm bi türlü başarılı olamadım bana yardım edebilcek birisi varmı ben tekrar oxigen 2.2.2 yi indirdim kurmak istiyorum bir türlü beceremedim nasıl yapıcam yardımcı olabilcek arkadaş varmı ??

maNthis

Üye
şarjı nası az gidiyor acaba benım telefondamı bı anormallık var 1.5-2 gun gıdıyor sarj oyun oynadıgım ınternete gırdıgım zamanlar 16-17 saat kadar gidiyor

jipox

Üye
BİR BİLEN YOKMU ARKADAŞLAR YAW
HELP,YARDIM,SOS

HTC Desire S kullanıyorum tören veya düğün de çektiğim videolar görüntü mükemmel ama gelin görünki ses berbat acayip hışırtı oluyor yardım ltf HELP?

maNthis

Üye
jıpox kardes htc eksı yanlarından bırısıdır hoporlerı mp3leredede verım alamayız mesela
sen o vıdeoları bılgısayara attıgında veya televızyondan falan ızledıgınde sesın gayet net ve guzel olur oldugunu goruceksın bende boyle yanı :)

jipox

Üye
manthis kardeş sağolasın bu durumda yapılacak pek bısey yok yani dogrumu kardeş veya boyle bı durum la karşılaşıp sorunu gideren oldumu?

maNthis

Üye
malesef yok sanırım

ilhanela

Üye
Arkadaşım marketten morelocale adlı programı indir enbail çesit dil seçeneği mevcut türkçe dahil + tamamen türkçe oluyor

Üst Alt