liontalon
Üye
Bir dosya yöneticisi uygulaması vasıtasıyla bu işlemi gerçekleştirebilirsin. (;hafızakartınınasıl açacam dosya yöneticisini bulamıyorum
üstad selamlar.
bugün uzun bi süreden sonra radikal bi karar vererek androide geçtim. htc desire aldım. sorum şudur ki, android markete giriyorum gmail telefona tanımladım marketede aynı maili yazarak girdim. Ancak birşey indirmeye kalktığımda """There are no android phones associated with this account. Please sign in with a different account.""" uyarısı alıyorum. Yapmam gereken nedir acaba?
Teşekkürler üstad saygı sonsuz...
Edit::: Bir önceki mesajda başka bir arkadaşım aynı soruyu sormuş. Arkadaşa ve bana yardımcı olursanız sevinirim. Gerekiyorsa mesaj silinebilir. çok teşekkürler
20.03.2011 tarihi ile yaklaşık 15 dakika önce yaptığım 1.43.468.2 yazılım sürümüyle birlikte Android Market uygulaması telefonumun ana menüsünde çıkmıştır ve tüm içerikler çalışmaktatır. Başka bir yol denemeden önce belirli aralıklarla telefonunuzun Sistem Yazılımı Güncellemerini denetleyerek yeni güncellemeyi indirin. Bende kaç gündür güncelleme aratıyordum fakat yok diyordu ancak bugün itibariyle yeni güncellemeyi buldu ve tek bir dokunuşla kurdu. Kıyaslamanız dolayısıyla son sürüm bilgilerini daha önce paylaşılmasına rağmen aşağıda paylaşıyorum;
Android Sürümü 2.2
Anabant Sürümü 12.28b.60.140eU_26.03.02.26_M
Build Numarası 1.43468.2 CL287008 release-keys
Yazılım Numarası 1.43.468.2
Tarayıcı Sürümü WebKit 3.1
Eğer yazılım bilgileriniz yukarıdaki sürümlerle aynı ise market uygulamanız orjinal ve kusursuz olarak telefonunuzda bulunup, kullanılabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?