T4NK
Üye
Kardeş ben CWM yi kurdum super user ıda kurdum swap işlemide yaptım am ayinede uygulamaları sd karta kuramıyorum.
Yani uygulamaralar gidip uygulamayı seçtiğimde sd karta taşı seçeneği yok yine.
https://www.maxicep.com/forum/konu/harika-root-programi-ustelik-bedava.841127/
Kardeş burdaki uygulama ile root yapılamaz mi konudaki cogu kisi oldu demiş boot kilidini açtıktan sonra mi yaptılar acaba hani htc de htc dev den boot kilidi açma olayı varya. O yüzden soruyorum
Bi sorun fela olur die yapmadım açıkçası bazı htc kullanicilarida yaptıklarını söyleyince sasirdim samsung gibi değil diye biliyorumkardeşimde varda desire sv oyunların data dosyasını sd karta atıp oynayamıyor nasıl yapabiliriz acaba rootsuz şekildebootloader kilidini açmadan rootlanabileceğini sanmıyorum ama bi dene istersen
Bi sorun fela olur die yapmadım açıkçası bazı htc kullanicilarida yaptıklarını söyleyince sasirdim samsung gibi değil diye biliyorumkardeşimde varda desire sv oyunların data dosyasını sd karta atıp oynayamıyor nasıl yapabiliriz acaba rootsuz şekilde
Hadi diyelim root attım root attiktan sonra güncelleme alırmiyim ? Roottan geri almak istedim mesala sayaç sıfırlama kolay mirootsuz bir şekilde yapamazsın ama root atarsan konuda anlattığım gibi swap işlemini gerçekleştirerek yapabilirsin.
Hayır hayır benim tel için konuştum htc one x plusgüncelleme alırsın ama zaten yüzde 95 ithimalle desire sv'ye artık güncelleme gelmeyecek, müşteri hizmetleri söyledi.
htc desire sv de kapanma sorunu yaşayan var mı benm kardeşimin telinde sürekli kapanma sorunu yaşıyor servise verdik bi halt yapmadan geri göndermişler bunun sorunu yazılımsal mı donanımsal mıdır acaba ? nasıl giderilebilir
Telefon kitli iken bu bakıyoruz kapanmis herhangi bir islem yaparken de kapanıyor internete takılırken de oluyordurduk yere mi kapanıyor telefon? bu bir çok şeyden kaynaklanıyor olabilir. güç temassızlığı, fazla yüklenme filan gibi. yazılımsal ise rom ve kernel değiştirerek halledebilirsin. donanımsal ise servisin halletmesi gerekirdi. ben şuana kadar telefonumda hiçbir sorunla karşılaşmadım.
1080p HD Video Kayıt Yapma
Bildiğiniz gibi Desire Sv'nin en çok konusulan eksisi 480p video kaydı yapmasıydı ve bu sorunu xda'dan arkadaslar sayesinde fazlasıyla hallettik.
Recovery ile direk flashlayın keyfinize bakın;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?