ben %98 galaxy s derim bende ondan alıcam
htc desire HD'yi beklemeni öneririm
selam ..ben haziran dan beri wave i araştırıyorum..internet hızı gayet iyi..kısacası wave iyi telefon..tek eksiği bada işletim sistemi olması.uygulamaları çok hızlı ilerlemiyor..ama çok ta kötü değil bi android gibi değil yani..
ben de htc desire yi bekliyorum...elime alıp kullanıcam hoşuma gitmezse wave alıcam...
peki galaxy s'in internet performansı iyi mi ?

selam ..ben haziran dan beri wave i araştırıyorum..internet hızı gayet iyi..kısacası wave iyi telefon..tek eksiği bada işletim sistemi olması.uygulamaları çok hızlı ilerlemiyor..ama çok ta kötü değil bi android gibi değil yani..
ben de htc desire yi bekliyorum...elime alıp kullanıcam hoşuma gitmezse wave alıcam...

iphoneden iyi
sonuçta android bir cihaz
--------------- Ekleme ---------------
Android kötü mü ?
![]()

aynen..kısacası şu: wave android olsaydı bence şu aralar en iyi telefondu...Htc desire hd çok büyük. Bir de desire'ye android 2.2'yi yükleyince hd kayıt da yapıyormuş.. Ben htc desire'yi almaya karar verdim. Galaxy s yerine nexus s'i beklemek iyi fikir bence..
Ben de uzun zamandır wave'yi araştırıyorum ama rami bazen yetmiyormuş. Internet tarayıcısında flash kapalı iken çok hızlıymış. Flash 10.1 de geç gelece wave'ye. Samsung geliştiricileri bada'nın ilerde çok iyi bir sistem olacağını söylüyorlar ama şu an için bada işletim sistemli telefon almak iyi olmaz bence.

htc desire yi bekliyorum işte.android kötü mü dedim iyi okur musun?bada android gibi değil dedim..
iphoneden iyi
sonuçta android bir cihaz
Android kötü mü ?
![]()
Bugün ben Android'in iOS'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu benim zevkimin Android olduğunu gösterebilir. Ama bugün ne olduğu bilinmeyen bi Bada'nın karşısında Android kötüdür derseniz o zevke değil cahilliğe girer.
Benim için internet çok önemli. Izlediğim videolardan ve aldığım bilgilerden Desire'ın internetinin daha iyi olduğu görünüyor. Artı Android Froyo ile daha yüksek performans sunacaktır. Hattım Vodafone ve kampanyalarını çok seviyorum. Eminim Desire için iyi bir kampanya yapacaklardır. Bu yüzden Tercihim Htc Desire. Diğer özelliklerden bahsedersek Galaxy S daha iyi bir telefon. Ama onu almak için geç kaldığımı düşünüyorum. Çünkü çift çekirdekli Nexus S geliyor bildiğim kadarıyla. Galaxy S alsam aklım Nexus S'de kalır ama Desire alsam aklım ikisinde de kalmaz. Böyle düşünüyorum.
hd daha güzel bence..
nexus s ile galaxy s alakasız cihazlar biri googlenin telefonu olcak ayrı bişi olcak yani ve çıkış tarihine de bayağ var
nexus s ile galaxy s alakasız cihazlar biri googlenin telefonu olcak ayrı bişi olcak yani ve çıkış tarihine de bayağ var

ben wave ile desire arasında kaldım..kısa zamanda çıkıcak heral desire türkiye de? incelicem çıktıgında. ama forumlarda video foto kalitesi pek iyi değil diye birşeyler okudum?kısacası size göre en büyük artı ve eksilerini yazabilirmisiniz?teşekkür ederim şimdiden....Ikiside güzel cihaz.ama htc kalitesi ortada.ben desire kullaniyorum.desire al derim.