htc desire mi galaxy s mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

campsnac1

Üye
peki arkadaşlar htc desire vodafone da android market problemi yok dimi?öyle birşeyler okumuştum da...

eberkol

Üye
Markete ben başka programlarla giriyorum.
Bu arada az önce güncellemeleri kontrol ettim ve Android 2.2 froyo güncellemesi vodafone türkiye cihazları için kullanılabilir durumda hadi hepimizin gözü aydın ben indiriyorum wifi üzerinden %77 si indi ...

campsnac1

Üye
Bu arada az önce güncellemeleri kontrol ettim ve Android 2.2 froyo güncellemesi vodafone türkiye cihazları için kullanılabilir durumda hadi hepimizin gözü aydın ben indiriyorum wifi üzerinden %77 si indi ...
yani market sorunu artık yok? :)

eberkol

Üye
Orjinal market yazılımı yok ama bu başka bir market yazılımı yüklenemez anlamına gelmiyor. Yani sonuçta marketten program indirip kurabiliyorsun.

srooyunu

Üye
enai gibi htc ye ver 68x24 u galaxy ye vereme 1600 u. Enai misiniz ? Galaxyde ki ekran amoled islemci 1.2 + ekran cok buyuk gittim galaxy ye baktim daha iyi bence.internette gezerken o amoled ekraniyla siteleri ozellikle videolari ne mutis acio.bariz performanstada iyi + kampanyadan alinan cihazlarda bi bokluk olur .

campsnac1

Üye

usta,android 2.2 froyo orjinal dimi indirdiğin?android dışındaki uygulamlar nasıl android kadar geniş mi?
ben bir başka vodafone a daha gittim peşin de 1150tl ye veriyorlar...şu market olayı kafamı karıştırdı:(

vurguncu73

Üye
valla guzel kardeslerım ben htc desireyi aldım bana gore soleydı telefon gerçekten çok seri interneti menusu falan kamera cok net vıdeo kalıtesı super froyo 2.2 yukledım sahane oldu amma sesi berbat sarjı berbat aksam taktım hıc kulan madıgım taktırde bı nokta gıdıyodu ınternette bı ssat bakazsın ben satın n8 aldım n8 bana gore daha ıyı enazından sarjı 8 saat daynıyo sureklı oynadıgım halde ala na hayırlı olsun samsung galaxs daha ıyı gene sız bılırsınız

kalpsizdj

Üye
Htc alan kadeşim aferin iyi seçim yapmışsın peki galaxy s de kimmiş derken sen hiç galaxy s I9000 kullandın mı gördün mü quadrant oranlarına bi baktınmı aralarındaki farkı galaxy s in kılı kadar bile kpırdamıyo ben kullanıyorum 6 ayaraştırma sonucu aldm ve iyiki almışım bilgisayarıma bile bağlanıyorum telefondan :D

muco240

muco240

Üye
Telefon dedigin biraz da şik olcak o yuzden galaxy s zaten galaxy s 1.2 ghz de calisiyo
1 ghz işlemcisi olan bir telefon nasıl 1.2 ghz de çalışıyor.:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

desire ile galaxy i karşılaştırman bir hata zaten desire galaxy nin yakınından geçemez zaten karşılaştırmalarda hertürlü eziyor galaxy ama tabi seçim senin
İkisi de android.İkisinin de 1 ghz işlemcisi var.İkisinin de özellikleri aynı hangi konu da eziyor anlamadım.Galaxy s in flash ı yok.Hem fiyat olarak Galaxy s daha pahalı.:nono:

Uruloki

Uruloki

Üye
Htc desire HD bekle bence çok daha iyi bu cihazlardan(yani galaxy s ve desire'dan)

fbaris_1907

Üye
kardeşim ben galaxy s kullanıyorum memnunum tavziye edrim

worldvoyager

Üye
ekran dönmüyomuymuş yaa saçmalamayın lütfen hemde varyaa okadar hızlı msj yazıyosunki kendine bile hayret ediyosun

Cyberranger27

Üye
kardeşim el insan yani htc ile samsung galaxiyi karşılaştırıyorsunuz biraz gerçekçi olun htc iyi bir cihazdır ama şurada onun la karşılaştırdığınız cihaz yani samsung galaxy iphoneden ve diğer bütün cihazlardan daha kullanışlı daha sağlam performans bakımından daha iyi... saçmalamayın -

Üst Alt