htc desire mi galaxy s mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
htc desire mi galaxy s mi ?
arkadaşlar htc desire vodafone ile kampanya yapacak. ama bir yandan da aklım galaxy s'de. hangisini tavsiye edersiniz ? kampanya başlamadan seçimimi yapacam. galaxy s'i seçecek olursam htc'yi beklemek istemem ;)

OğuzcanAbi

Üye
ben %98 galaxy s derim bende ondan alıcam

CK1991

CK1991

Üye
htc desire HD'yi beklemeni öneririm

campsnac1

Üye
selam ..ben haziran dan beri wave i araştırıyorum..internet hızı gayet iyi..kısacası wave iyi telefon..tek eksiği bada işletim sistemi olması.uygulamaları çok hızlı ilerlemiyor..ama çok ta kötü değil bi android gibi değil yani..
ben de htc desire yi bekliyorum...elime alıp kullanıcam hoşuma gitmezse wave alıcam...

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
htc desire HD'yi beklemeni öneririm

Htc desire hd çok büyük. Bir de desire'ye android 2.2'yi yükleyince hd kayıt da yapıyormuş.. Ben htc desire'yi almaya karar verdim. Galaxy s yerine nexus s'i beklemek iyi fikir bence..

--------------- Ekleme ---------------

selam ..ben haziran dan beri wave i araştırıyorum..internet hızı gayet iyi..kısacası wave iyi telefon..tek eksiği bada işletim sistemi olması.uygulamaları çok hızlı ilerlemiyor..ama çok ta kötü değil bi android gibi değil yani..
ben de htc desire yi bekliyorum...elime alıp kullanıcam hoşuma gitmezse wave alıcam...

Ben de uzun zamandır wave'yi araştırıyorum ama rami bazen yetmiyormuş. Internet tarayıcısında flash kapalı iken çok hızlıymış. Flash 10.1 de geç gelece wave'ye. Samsung geliştiricileri bada'nın ilerde çok iyi bir sistem olacağını söylüyorlar ama şu an için bada işletim sistemli telefon almak iyi olmaz bence.

OğuzcanAbi

Üye
peki galaxy s'in internet performansı iyi mi ?

iphoneden iyi
sonuçta android bir cihaz
:oke:

Android kötü mü ?
:P:

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi

iphoneden iyi

Android kötü mü ?

Bada kötü değil ama bi android kadar da iyi değil demek istedi heralde.

eğer öyle demek istemediyse dolaşmasın bu forumda :bye2:

OğuzcanAbi

Üye
zevkler tartışılmaz ..
neyse galaxy s alıyor musun şimdi?

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
Bugün ben Android'in iOS'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu benim zevkimin Android olduğunu gösterebilir. Ama bugün ne olduğu bilinmeyen bi Bada'nın karşısında Android kötüdür derseniz o zevke değil cahilliğe girer.

Benim için internet çok önemli. Izlediğim videolardan ve aldığım bilgilerden Desire'ın internetinin daha iyi olduğu görünüyor. Artı Android Froyo ile daha yüksek performans sunacaktır. Hattım Vodafone ve kampanyalarını çok seviyorum. Eminim Desire için iyi bir kampanya yapacaklardır. Bu yüzden Tercihim Htc Desire. Diğer özelliklerden bahsedersek Galaxy S daha iyi bir telefon. Ama onu almak için geç kaldığımı düşünüyorum. Çünkü çift çekirdekli Nexus S geliyor bildiğim kadarıyla. Galaxy S alsam aklım Nexus S'de kalır ama Desire alsam aklım ikisinde de kalmaz. Böyle düşünüyorum.

campsnac1

Üye
Htc desire hd çok büyük. Bir de desire'ye android 2.2'yi yükleyince hd kayıt da yapıyormuş.. Ben htc desire'yi almaya karar verdim. Galaxy s yerine nexus s'i beklemek iyi fikir bence..

Ben de uzun zamandır wave'yi araştırıyorum ama rami bazen yetmiyormuş. Internet tarayıcısında flash kapalı iken çok hızlıymış. Flash 10.1 de geç gelece wave'ye. Samsung geliştiricileri bada'nın ilerde çok iyi bir sistem olacağını söylüyorlar ama şu an için bada işletim sistemli telefon almak iyi olmaz bence.
aynen..kısacası şu: wave android olsaydı bence şu aralar en iyi telefondu...:)
bada çok yavaş ilerliyor...:( htc desire yi bekliyorum işte.

iphoneden iyi

Android kötü mü ?
android kötü mü dedim iyi okur musun?bada android gibi değil dedim..

Lacoste

Lacoste

Üye
Telefon dedigin biraz da şik olcak o yuzden galaxy s zaten galaxy s 1.2 ghz de calisiyo

OğuzcanAbi

Üye
Bugün ben Android'in iOS'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu benim zevkimin Android olduğunu gösterebilir. Ama bugün ne olduğu bilinmeyen bi Bada'nın karşısında Android kötüdür derseniz o zevke değil cahilliğe girer.

Benim için internet çok önemli. Izlediğim videolardan ve aldığım bilgilerden Desire'ın internetinin daha iyi olduğu görünüyor. Artı Android Froyo ile daha yüksek performans sunacaktır. Hattım Vodafone ve kampanyalarını çok seviyorum. Eminim Desire için iyi bir kampanya yapacaklardır. Bu yüzden Tercihim Htc Desire. Diğer özelliklerden bahsedersek Galaxy S daha iyi bir telefon. Ama onu almak için geç kaldığımı düşünüyorum. Çünkü çift çekirdekli Nexus S geliyor bildiğim kadarıyla. Galaxy S alsam aklım Nexus S'de kalır ama Desire alsam aklım ikisinde de kalmaz. Böyle düşünüyorum.

ben derim ki
galaxy s ama git onu al istersen
çift çekirdekli çıkınca onuda alırsın

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
ne olursa olsun nexus s'i alacam ;)

O yüzden galaxy s almak bana mantıksız geliyor. Nexus çıkınca Galaxy'nin fiyat düşer ve çok zarar ederim ;)

Lacoste

Lacoste

Üye
nexus s ile galaxy s alakasız cihazlar biri googlenin telefonu olcak ayrı bişi olcak yani ve çıkış tarihine de bayağ var

e1b1

e1b1

Üye
hd daha güzel bence..

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
hd daha güzel bence..

Hd tabi daha güzel ama ekranı çok büyük ve ben desire'yi kampanya ile almayı düşünüyorum.

nexus s ile galaxy s alakasız cihazlar biri googlenin telefonu olcak ayrı bişi olcak yani ve çıkış tarihine de bayağ var

Tamam işte çıkış tarihine baya var. O zamana kadar desire işimi çok iyi görür. Şimdi sonuçta nexus s'i samsung çıkaracak. Tipi galaxy s gibi birşey olacak ve kamera için flash da olacak, çift çekirdekli işlemcisi olacak. Android 3.0 için yapılacak. galaxy s'in üst modeli gibi birşey olacak. Türkiye'ye yüzde yüz gelir zaten. Gelirse de hemen alırım. Galaxy s'de bazen takılmalar oluyormuş. Yazılımında eksiklikler varmış. Her ne kadar hızlı bir telefon olsa da kamerası görüntüsü iyi olsa da benim için internet çok önemli. Htc'nin Görüntüsü ve kamerası süper olmasa da standartların üstünde. Yani önce htc sonra nexus. Aradaki telefonlarla işim yok ;)

şazenuş

şazenuş

Üye
Ikiside güzel cihaz.ama htc kalitesi ortada.ben desire kullaniyorum.desire al derim.

campsnac1

Üye
Ikiside güzel cihaz.ama htc kalitesi ortada.ben desire kullaniyorum.desire al derim.
ben wave ile desire arasında kaldım..kısa zamanda çıkıcak heral desire türkiye de? incelicem çıktıgında. ama forumlarda video foto kalitesi pek iyi değil diye birşeyler okudum?kısacası size göre en büyük artı ve eksilerini yazabilirmisiniz?teşekkür ederim şimdiden....

Üst Alt