Telefon Tavsiyesi HTC Desire C mi LG Optimus L5 mi Samsung Galaxy Ace mi?

Sponsorlu Bağlantılar

wer50ni

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire C mi LG Optimus L5 mi Samsung Galaxy Ace mi?
Arkadaşlar bu üç telefon da yaklaşık olarak aynı fiyattalar. Pil, dayanıklılık ve yazılım olarak sizce hangisini almam daha avantajlı veya dezavantajlı yardımcı olur musunuz?
Aynı fiyata önerebileceğiniz telefon var mi?
Yorumlarınız için teşekkürler

ismet.100

ismet.100

Üye
bence biraz daha bekle lg nin yeni L II serisi çıkıyor bazı büyük firmaların sitelerine sunuldu bile stoklara giriyor.
lg optimus L5 II (e460) 600 Tl den giriş yaptı ama diğer sitelerde daha ucuz olabilir dayanıklılık konusunda pek bişey diyemiycem inceleme fırsatım olmadı,pil gayet yeterli 1700 mAh yazılım konusunda 512 mb ram var :( belki bu yüzden yeni yazılım alacağı şüpheli ama 4.1 jelly bean la geliyor bu da idare eder heralde inceleme videolarında pek bi sorun görmedim takılma aksaklık vs yok gibi ama
512 mb ram illaki sorun yaratır tabi HD oyun fln oynarsan telefonu ne için kullanıcaksın o da önemli

bence 800 TL ye optimus L7 II almak daha mantıklı ama fiyat :( ben alamıyorum fiyat yüzünden imkanın varsa o daha iyi.
768 mb ram 1ghz çift çekirdek işlemci hem ön kamera da var pil desen yanılmıyosam 2450 mAh falan :D karar senin