HTC Desire Aldım Sarjı Az Dayanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Su13Z3Ro

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire Aldım Sarjı Az Dayanıyor
Merhaba arkadaşlar 2-3 gün önce HTC Desire aldım vodafone dan ve aldığım da şarjı çok az vardı ve bakıp eve gitmiştim adam 12 saat sarj etsen olur dedi ben de tamam dedim 12 saat sarj oldu ve 2.2 ye yükselttim hala da gün de 5 - 10 saat dayanıyor sizce nedendir shocklamamıştım bataryayı ve benim tanıdığım da htc kullanıyor büyük bir şey ve 3 gün dayanıyormuş sarjı benim kisi anca 1 gün oda anlamadım gitti lütfen yardım eder misiniz :( :bilmm :)

campsnac1

Üye
Merhaba arkadaşlar 2-3 gün önce HTC Desire aldım vodafone dan ve aldığım da şarjı çok az vardı ve bakıp eve gitmiştim adam 12 saat sarj etsen olur dedi ben de tamam dedim 12 saat sarj oldu ve 2.2 ye yükselttim hala da gün de 5 - 10 saat dayanıyor sizce nedendir shocklamamıştım bataryayı ve benim tanıdığım da htc kullanıyor büyük bir şey ve 3 gün dayanıyormuş sarjı benim kisi anca 1 gün oda anlamadım gitti lütfen yardım eder misiniz :( :bilmm :)

slm..birşey sorcaktım..ben de desire almayı düşünüyorum..telefondan kısacası memnmunmusun?şarj dışında?bir de android market sorunu var mı?tüm uygulamalara ulaşabiliyormusun?

Su13Z3Ro

Üye
    Konu Sahibi
Evet ulaşabiiyorum ve mükemmel bir telefon zaten bir tane program buldum şarjımı idare etirecek daha atmadı ama atıcağm :D

campsnac1

Üye
Evet ulaşabiiyorum ve mükemmel bir telefon zaten bir tane program buldum şarjımı idare etirecek daha atmadı ama atıcağm :D
:) peki şöyle desem..günde 1 saat 3g ile nette kalsam,yarım saat oyun oynasam şarjı 1 günden fazla gider mi?

odkilic

Üye
Markete rootlamadan mı ulaşabiliyorsun. Eğer öyleyse nasıl yaptığını anlatabilir misin?

Su13Z3Ro

Üye
    Konu Sahibi
Forum da market uygulaması çok arkadaşım bir de android için 10 uygulama bölümün de şarjnın az gitmesi için 2 3 program var juicedefender diye bir program yükledim otomatik wi fi ye mi açıyor bir de şarjnın ömrünü uzatlıyormuş yani 2 3 gün dayanıyor diyorlar da wi fi açık mı kalıcak yani çok saçma :D

campsnac1 %70 e kadar düşer veya da %50 gibi :)

bu35rock

Üye
Merhaba bende TÜrkcel T10 almıştım cihazı fazla kullandığınızda (yani wifi yi açıp günde 1 saat kullansanız 10 dakika ıyun oynasanız ve 5-6 tane 4-5 dakikalık görüşme yaparsanız 1 gün zor dayanıyor ama sadece görüşme ve mesajlaşmak için kullandığınız zaman 2 gün kadar dayanıyor Görev yöneticisinden sürekli tümünü sonlandırırsanız arkaplanda çalışan uygulama kalmayacaktır ve şarjınız daha uzun süre dayanacaktır

Su13Z3Ro

Üye
    Konu Sahibi
Dostum onları bir program sayesin de felan yapıyorum zaten de juicedefender diye bir program var onu kullanmayı bilmiorum bir tek

orsen

Üye
Şarj için, Şebeke Modu'nu Sadece GSM olarak ayarlarsanız, internet hızınız 2g ye( Edge) düşer, fakat pil ömrünüz 3 güne kadar çıkar. Bende vodafone'dan desire kullanıyorum. Bu yöntemle 3 gün dayanıyor şarjım. Saygılar

Su13Z3Ro

Üye
    Konu Sahibi
Nerden ayarlıyacağım ve internete sadece wifi dan giriyorum :)

vurguncu73

Üye
valla dedıklerınız hepsını yaptım olmadı sınırden gıdıp n8 aldım sımdı sarj sorunum yok

fedata

fedata

Üye
:D attan inip eşeğe mi bindin sözünü etsem burda :D:D yani atalarımızın en uygun atasözü bu benzetme olmasın ama burda bu atasözünü kullanabildim anca :D

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
Evet ekranları büyük oldugu için ve batarları kücüktür de ondan dayanamıyor

blacku2

blacku2

Üye
e bay daki bu şarjı alırsan tüm programları çalıştırsan dahi 3 gün kullanırsın

şazenuş

şazenuş

Üye
85 dolar he. yok abi hergün şarja takın siz:kop:

Su13Z3Ro

Üye
    Konu Sahibi
:D Nerden bulabilirim ki onu :D

mazotsss

Üye
htc desire aldım ilk şarjda sonra 20 saat kullandım. Google mail kurdum. google mail çok pil yiyor. İnternetini de ihtiyacınız olduğunda açarsanız. 3,5 gün kadar gidiyor. Ayrıca Pilini kalibre ederseniz. Bu süre 5 güne kadar çıkıyor.

Ben uyguladım. %50 standby da artış oldu.

Pil kalibrasyonu:

1. cihazınız açıkken hiç bir şey yapmadan 8-10 saat cihazı şarj edin. (Ben 10 saat şarj ettim.)
2. cihazı şarjdan çıkarın kapatın. Kapalıyken tekrar şarja takın 1-3 saat arasında şarj edin. (2,5 saat şarj ettim.)
3. Telefonu şarjdan çıkarın ve cihazı açın. pin kodunu girin operatörü bulsun. 2 dakika kadar bekleyin ve cihazı kapatın.
4. Telefon kapalıyken en az 1 saat şarj edin. (2 saat şarj ettim.)
5. Şarjınızın ömrü en az %50 artacak.

decrescendo

decrescendo

Üye
Mazotsss'un söylediği pil kalibrasyonu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?