HTC Accord..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HTC Accord..
HTC Accord modeliyle sade ve alışılagelmiş renk seçimiden sıyrılıyor mu? Sızdırılan bilgilere göre HTC nin yeni 1.5 Ghz çift çekirdekli cihazı Accord mor renk seçeneğiyle HTC yi klasik çizgisinden uzaklaştıracak gibi gözüküyor.. Henüz kesin bir bilgi olmasa da cihazda ki tuşun Windows Phone 8 simgesi taşıması bu ihtimali güçlendiriyor.. Hatırlanacağı üzere Nokia N9 dan itibaren Lumia modelleriyle kullanıcılara farklı renk seçenekleri sunmaya başlamıştı bunların başında da cyan ve magenta yani mavi ve pembe geliyordu.. HTC ise resme baktığımız da sürekli siyah gri beyaz renkleriyle kullanıcıların karşısına çıkıyordu..

Etkileyici Windows Phone başlangıç ekranı ile farklı renklerin bütünlüğü gerçekten bu tasarım da hoş durmuş,mobil pazarda Windows Phone konusunda firmaların böyle sıkı rekabete girmeleri ve yakın tarihlerde cihazlar duyurmaları kullanıcıların yüzünü güldüreceğe benziyor..

Karşınızda Htc Accord

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Ben beğendim ama bildiğin Lumia çakması :hmmm Sadece iddia mı yoksa gerçek haber mi ? Ayrıca HTC'nin telefonları her zaman pahalı olacak Nokia modellerine göre diğer firmalar içinde bu böyle.Boşuna cihaz üretiyorlar yani :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: n000k
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
windows platformunda htc'nin kemikleşmiş muşterisi var samsungdan fazla satar bence.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla Lumia 900 ü daraltıp uzatmışlar gibi aynı :ehe boşuna da olsa üretmeliler Bartu yoksa Nokia symbianla kral olduğu dönemlerdeki gibi bir cihazın iki tuşunu değiştirip yeni telefon diye yüksek fiyatlara satar millete rekabet hep bize yarar bu iyi bişey :)

- - - Eklendi - - -

windows platformunda htc'nin kemikleşmiş muşterisi var samsungdan fazla satar bence.

ama o kemik windows mobile la baya hayal kırıklığı olmuştu abi yine de wp li cihazları güzel titan 2 yi beğeniyorum şahsen

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
valla Lumia 900 ü daraltıp uzatmışlar gibi aynı :ehe boşuna da olsa üretmeliler Bartu yoksa Nokia symbianla kral olduğu dönemlerdeki gibi bir cihazın iki tuşunu değiştirip yeni telefon diye yüksek fiyatlara satar millete rekabet hep bize yarar bu iyi bişey :)

- - - Eklendi - - -

ama o kemik windows mobile la baya hayal kırıklığı olmuştu abi yine de wp li cihazları güzel titan 2 yi beğeniyorum şahsen

Tabi telefon üretsinde ne bileyim Tizen'de üretsin Android'te üretsin.Şaka bir yana gelsinler çeşitlilik iyidir ;) Birde fiyatı iyi olursa az biraz satabilir bence.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Tabi telefon üretsinde ne bileyim Tizen'de üretsin Android'te üretsin.Şaka bir yana gelsinler çeşitlilik iyidir ;) Birde fiyatı iyi olursa az biraz satabilir bence.

Htc WP cihaz satar HTc nin gerçekten koyu fanları var.. Tizen 2013 de gelecek htc de tizenli cihazlar üretecek zaten

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tizenli telefonlarin 2013te piyasaya cikacagini duşunmuyorum. İnşallah cikar ama daha sistem tanitilmadi bu sistem tanitilicak daha sonra rtm surumu ureticilere dagitilicak sistem donanima optimize edilecek derken yetişmez gibime geliyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bence 2013 son çeyreğe yetiştirilir abi :hmmm

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yanliz resimdeki cihazda wp7 yuklu wp8 degil:D

• Beğen
Tepkiler: n000k
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onu nerden anladın abi yahu :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Resme dikkatli bak sen de anlarsin bing mapsin wp8de ne isi var

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anlamadım ki onun bing maps olduğunu abi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt